FearlyGhost Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Temmuz 2018 Mesajlar 4.960 Makaleler 2 Çözümler 14 18 Ocak 2019 #1 Bu ikisi arasında gidip geliyorum. Benim istediğim özellikleri sayayım: 1. Sessiz olması (Sanırım 2 side sesli ) 2. Işıklı mışıklı olması (2'sinde de var zaten) 3. Uzun ömürlü olması Eğer Cooler Master Devastator 2 alırsam mouse'yi de değiştirmiş olacağım. Ki şu anki setim zaten kötü: Klavye: Inca IKG-446 Mouse: Preo Gaming Mouse Böyle bir setim var iken Apex 100 alıp sadece klavyeyi mi değiştirmek mantıklı? Yoksa Devastator 2 alıp 2 sinide değiştirmek mi mantıklı? Dipnot: Aslında sıkıntısı yok setimin ancak çok ses çıkarıyorlar. Ayrıca 150-170 TL'ye daha iyi klavye veya klavye + mouse set varsa önerin bana.
Bu ikisi arasında gidip geliyorum. Benim istediğim özellikleri sayayım: 1. Sessiz olması (Sanırım 2 side sesli ) 2. Işıklı mışıklı olması (2'sinde de var zaten) 3. Uzun ömürlü olması Eğer Cooler Master Devastator 2 alırsam mouse'yi de değiştirmiş olacağım. Ki şu anki setim zaten kötü: Klavye: Inca IKG-446 Mouse: Preo Gaming Mouse Böyle bir setim var iken Apex 100 alıp sadece klavyeyi mi değiştirmek mantıklı? Yoksa Devastator 2 alıp 2 sinide değiştirmek mi mantıklı? Dipnot: Aslında sıkıntısı yok setimin ancak çok ses çıkarıyorlar. Ayrıca 150-170 TL'ye daha iyi klavye veya klavye + mouse set varsa önerin bana.
Satürn Halkası Decapat Katılım 9 Ocak 2019 Mesajlar 491 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2019 #2 Bence CM D2 almalısın. Mouse da değişir hem. Sen de bir yenilenirsin. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Ocak 2019
FearlyGhost Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Temmuz 2018 Mesajlar 4.960 Makaleler 2 Çözümler 14 18 Ocak 2019 #3 @Satürn Halkası O zaman yarın siparişi veriyorum Cooler Master Devastator II Mavi LED Türkçe Klavye + Mouse Fiyatı
@Satürn Halkası O zaman yarın siparişi veriyorum Cooler Master Devastator II Mavi LED Türkçe Klavye + Mouse Fiyatı
Satürn Halkası Decapat Katılım 9 Ocak 2019 Mesajlar 491 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2019 #4 FearlyGhost dedi: @Satürn Halkası O zaman yarın siparişi veriyorum Cooler Master Devastator II Mavi LED Türkçe Klavye + Mouse Fiyatı Genişletmek için tıkla... Kendi zevkine kalmış.
FearlyGhost dedi: @Satürn Halkası O zaman yarın siparişi veriyorum Cooler Master Devastator II Mavi LED Türkçe Klavye + Mouse Fiyatı Genişletmek için tıkla... Kendi zevkine kalmış.
FearlyGhost Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Temmuz 2018 Mesajlar 4.960 Makaleler 2 Çözümler 14 18 Ocak 2019 #5 @Satürn Halkası Forumda övüyolardı sanırım bu seti. Mekanik hisliymiş ama niyeyse mekanik hisliler korkutuyor beni
@Satürn Halkası Forumda övüyolardı sanırım bu seti. Mekanik hisliymiş ama niyeyse mekanik hisliler korkutuyor beni
Satürn Halkası Decapat Katılım 9 Ocak 2019 Mesajlar 491 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2019 #6 FearlyGhost dedi: @Satürn Halkası Forumda övüyolardı sanırım bu seti. Mekanik hisliymiş ama niyeyse mekanik hisliler korkutuyor beni Genişletmek için tıkla... Gerçek mekaniğin hissini hiçbiri veremez. Ama bütçe olmayınca böyle oluyor.
FearlyGhost dedi: @Satürn Halkası Forumda övüyolardı sanırım bu seti. Mekanik hisliymiş ama niyeyse mekanik hisliler korkutuyor beni Genişletmek için tıkla... Gerçek mekaniğin hissini hiçbiri veremez. Ama bütçe olmayınca böyle oluyor.
FearlyGhost Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Temmuz 2018 Mesajlar 4.960 Makaleler 2 Çözümler 14 18 Ocak 2019 #7 @Satürn Halkası Ona bakılırsa benim klavyem de mekanik hisli ama ses çıkartıyor sadece Ne yapalım 300 TL'lik klavye de alamıyoruz
@Satürn Halkası Ona bakılırsa benim klavyem de mekanik hisli ama ses çıkartıyor sadece Ne yapalım 300 TL'lik klavye de alamıyoruz
Satürn Halkası Decapat Katılım 9 Ocak 2019 Mesajlar 491 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2019 #8 FearlyGhost dedi: @Satürn Halkası Ona bakılırsa benim klavyem de mekanik hisli ama ses çıkartıyor sadece Ne yapalım 300 TL'lik klavye de alamıyoruz Genişletmek için tıkla... Güle güle kullan.
FearlyGhost dedi: @Satürn Halkası Ona bakılırsa benim klavyem de mekanik hisli ama ses çıkartıyor sadece Ne yapalım 300 TL'lik klavye de alamıyoruz Genişletmek için tıkla... Güle güle kullan.
FearlyGhost Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Temmuz 2018 Mesajlar 4.960 Makaleler 2 Çözümler 14 19 Ocak 2019 #9 @Satürn Halkası Alabilirsem bir inceleme yapayım şu klavyeye almak isteyenler bakar güzel mi diye
SpermMan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2016 Mesajlar 1.218 Makaleler 3 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2019 #10 Hala almamışsanız ben Apex 100 öneririm. Devastator'un yanında gelen fare de iyi bir fare değil ama Apex 100 o klavyeden daha iyi.
Hala almamışsanız ben Apex 100 öneririm. Devastator'un yanında gelen fare de iyi bir fare değil ama Apex 100 o klavyeden daha iyi.