Apex 3 Alınır mı?

Fiyatını hak etmiyor, membrane klavyeye o kadar para verilmez. En azın mecha membrane alabilirsin.
https://www.hepsiburada.com/razer-o...ent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.35.8
İncelemelerini izledim çok beğendim klavyeyi. Acayip hoşuma gitti. SteelSeries mousem olduğu için senkronize aydınlatmaya sahip oldukları için apex 3 düşünüyordum aslında. Fakat şimdi her tuşa ayrı aydınlatma seçeneğini duyunca ve tam olarak membrane switchler kullanılmadığını da görünce tamamen Chroma v2 'ye yöneldim çok teşekkürler. Asus TUF K3'ü de inceleyeceğm ve ikisi arasında seçim yapacağım.

İncelemelerini izledim çok beğendim klavyeyi. Acayip hoşuma gitti. SteelSeries mousem olduğu için senkronize aydınlatmaya sahip oldukları için apex 3 düşünüyordum aslında. Fakat şimdi her tuşa ayrı aydınlatma seçeneğini duyunca ve tam olarak membrane switchler kullanılmadığını da görünce tamamen Chroma v2 'ye yöneldim çok teşekkürler. Asus TUF K3'ü de inceleyeceğm ve ikisi arasında seçim yapacağım.
Hocam hangi klavyeyi aldınız?

Anladım hocam güle güle kullanın.
Şuan apex3 almayı düşünüyorum 600 TL gibi bir fiyatı var ve marka Bi klavye istiyorum gamepwoer gibi markaların bu fiyat aralığında mekanik klavyeleri var fakat neredeyse yarı yarıya olumsuz yorum var incelemelerde zaten mekanik klavye sesinden rahatsız olan biriyim önerisi olan var mı apex 3 almayın vesaire yazmışsınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı