Başlıkta dediğim gibi Apex 3 alınır mı? Çoğunuz o fiyata çok daha iyi mekanik klavyeler var diyeceksiniz ama ben görünüşünü ve özellikle bilek desteğini çok beğendim.
Sizin önerebileceğiniz bir klavye var mı?
En ucuz AOC GK500 RGB Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! AOC GK500 RGB Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.199,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz AOC GK500 RGB Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! AOC GK500 RGB Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.199,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Red switch sessizdir basım hissi yoktur ve hiçbir engel olmadan sonuna kadar gider. Yarı yolda aktif olur. Blue switchde büyük bir click sesi gelir. Tuş sertleşir ve bastığınızı hissedersiniz. Brownda ise bluedaki ses olmadan basma hissi gelir. Aktif olunca yarı yolda tuş sertleşir. Blue gereğinden fazla sesli olup 5 6 ay sonra rahatsız etmeye başlayabilir haberiniz olsun. Şöyle bir video bırakayım
Unutmadan yazayım Outemu blueların sesi cherryden daha yüksektir. Üstelik red ve brownun sesini etkileyen şey switch değil keycapdir. PBT ise sesi daha az olur. Abs nin sesi daha yüksektir.
Red Switch sessizdir basım hissi yoktur ve hiçbir engel olmadan sonuna kadar gider. Yarı yolda aktif olur. Blue Switch'de büyük bir Click sesi gelir. Tuş sertleşir ve bastığınızı hissedersiniz. Brownda ise Blue'daki ses olmadan basma hissi gelir. Aktif olunca yarı yolda tuş sertleşir. Blue gereğinden fazla sesli olup 5 6 ay sonra rahatsız etmeye başlayabilir haberiniz olsun. Şöyle bir video bırakayım.
Hocam ben de öyle diyerek zamanında motospeed ck104 aldım. 90-95 wpm yazan ve chatte uzun süreler muhabbet eden biri olarak gece başım ağrımaya başladı. 8 ay kullanıp sattım ve birçok klavye alıp deneyip satarak rede geçtim. Çok da memnundum. Üzerine su döküp klavyemi emekli edene kadar. Şimdi uygun yollu bir outemu redli klavye bakıyorum bakalım hayırlısı.