Apex 3 alınır mı?

Bütçe
500

Dyflinn

Hectopat
Yer
Sandalye
Daha fazla  
Merhabalar.

Başlıkta dediğim gibi Apex 3 alınır mı? Çoğunuz o fiyata çok daha iyi mekanik klavyeler var diyeceksiniz ama ben görünüşünü ve özellikle bilek desteğini çok beğendim.
Sizin önerebileceğiniz bir klavye var mı?

Alınmaz. Overpriced klavye.
Red switch;
Kailh Box White switch;
Blue switch;

İyi de Apex 3 zaten 600₺ civarında değil mi? Bütçe nasıl 500 oluyor hocam?

En son 1-2 ay önce bakmıştım oradan öyle kalmış aklımda.
Alınmaz. Overpriced klavye.
Red Switch;
Kailh box white Switch;
Blue Switch;

Ben pek anlamadığım için klavyelerden size bir şey sormak istiyorum. Red Switch veya Blue Switch bunlar arasındaki farklar nelerdir?
Alınmaz hocam. Aldıktan 2 ay sonra ses çıkarmaya başladı. Keşke buraya yazsaydım.
Klavye için 20 milyon basım ömrü var demişlerdi ama sizinkinde sorun çıkmasına üzüldüm . :(

Ben pek anlamadığım için klavyelerden size bir şey sormak istiyorum. Red Switch veya Blue Switch bunlar arasındaki farklar nelerdir?
Red switch sessizdir basım hissi yoktur ve hiçbir engel olmadan sonuna kadar gider. Yarı yolda aktif olur. Blue switchde büyük bir click sesi gelir. Tuş sertleşir ve bastığınızı hissedersiniz. Brownda ise bluedaki ses olmadan basma hissi gelir. Aktif olunca yarı yolda tuş sertleşir. Blue gereğinden fazla sesli olup 5 6 ay sonra rahatsız etmeye başlayabilir haberiniz olsun. Şöyle bir video bırakayım
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Unutmadan yazayım Outemu blueların sesi cherryden daha yüksektir. Üstelik red ve brownun sesini etkileyen şey switch değil keycapdir. PBT ise sesi daha az olur. Abs nin sesi daha yüksektir.

Red Switch sessizdir basım hissi yoktur ve hiçbir engel olmadan sonuna kadar gider. Yarı yolda aktif olur. Blue Switch'de büyük bir Click sesi gelir. Tuş sertleşir ve bastığınızı hissedersiniz. Brownda ise Blue'daki ses olmadan basma hissi gelir. Aktif olunca yarı yolda tuş sertleşir. Blue gereğinden fazla sesli olup 5 6 ay sonra rahatsız etmeye başlayabilir haberiniz olsun. Şöyle bir video bırakayım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bence Blue switchliler benim için daha güzel. Hocam o takır tukur sesi duyacaksın. :)

Bence Blue switchliler benim için daha güzel. Hocam o takır tukur sesi duyacaksın. :)
Hocam ben de öyle diyerek zamanında motospeed ck104 aldım. 90-95 wpm yazan ve chatte uzun süreler muhabbet eden biri olarak gece başım ağrımaya başladı. 8 ay kullanıp sattım ve birçok klavye alıp deneyip satarak rede geçtim. Çok da memnundum. Üzerine su döküp klavyemi emekli edene kadar. Şimdi uygun yollu bir outemu redli klavye bakıyorum bakalım hayırlısı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı