Apex 3 alınır mı?

Membrane isteniyorsa K55 RGB PRO modeli daha mantıklı olur. Mekanik olarak az daha bütçe artırma ile K552 Kumara Beyaz öneririrm.

Üzerine 100-125 tl koyarak GAMAKAY MK61 Tellerli Klavyeli Kablo Bağlı Mekanik Klavye Gateron Optical Switch Pudding Keycaps RGB 61 Tuşlu Sıcak Takılabilen Oyun Klavyesi Yeni Sürüm bunu almanızı öneririrm. Membrane almayın, sesli switch sevmiyorsanız red/yellow/black switch tercih edin. Sessiz ama bastığımı anlamak istiyorum diyorsanız brown switch tercih edin.
Türkçe klavye arıyorum hocam belirtmeyi unutmuşum.

Membrane isteniyorsa K55 RGB PRO modeli daha mantıklı olur. Mekanik olarak az daha bütçe artırma ile K552 Kumara Beyaz öneririrm.
Şu anki klavyemde çınlama(yay) sesi olduğu için değiştirmek istiyorum hocam. Attıgınız klavyede de böyle bir sorun yaşayan birisini buldum forumda.

Sadece tuşlarda türkçe yok onun dışı kullanımı çok kolay zaten ki klavyeyi ezberlediyseniz sorun çıkmaz.
Türkçe klavye arıyorsanız size önerim yine membran almayın, o paraya değmez. Bütçeyi arttırıp Redragon markaların bakın sanırım Türkçe harfleri vardı.

Çınlama sesi her Outemu switchte ve yalıtımsız kötü alüminyum kasalarda maalesef ki var.

Şu anki klavyemde çınlama(yay) sesi olduğu için değiştirmek istiyorum hocam. Attıgınız klavyede de böyle bir sorun yaşayan birisini buldum forumda.
K552'nin tek sorunu da o. O bütçede K552'den daha iyi klavye olmadığı için önermek zorundayız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı