Furkan Borak
Hectopat
Hocam size attığım klavyeyi pek umursamadınız ama o klavye red Switch'e sahip sessiz bir klavye. Switch türü de kaliteli.
Yok yok umursamamak değil estağfirullah. Bütçemi biraz aşıyor. Hem de biraz kaba gözüktü gözüme.
Hocam size attığım klavyeyi pek umursamadınız ama o klavye red Switch'e sahip sessiz bir klavye. Switch türü de kaliteli.
Aslında doğru sayılır. G213 1 tane aldım yazılımsal bozulmuştu. Mesela "C" ye basıyorum Config açılıyor vs. ve müşteri hatası deyip almadılar çöpe attım. 2. kere satın alışımda bana mısın demiyor. Fakat kesin olarak ogre önerebilirim. 3-5 sene civarı ilk çıktığından beri kullanıyordum. 6 ay önce bozuldu a tuşu oda.
Red Switch kullandınız mı bilmiyorum fakat sesli. Sadece Blue'deki gibi tık tık etmiyor onun harici seslidir. En sessiz Switch yanlış bilmiyorsam eğer kahverengi olandır.
Şuan ogre rgb blue switch kullanıyorum zatenAslında doğru sayılır. G213 1 tane aldım yazılımsal bozulmuştu. Mesela "C" ye basıyorum Config açılıyor vs. ve müşteri hatası deyip almadılar çöpe attım. 2. kere satın alışımda bana mısın demiyor. Fakat kesin olarak ogre önerebilirim. 3-5 sene civarı ilk çıktığından beri kullanıyordum. 6 ay önce bozuldu a tuşu oda.
Red Switch kullandınız mı bilmiyorum fakat sesli. Sadece Blue'deki gibi tık tık etmiyor onun harici seslidir. En sessiz Switch yanlış bilmiyorsam eğer kahverengi olandır.
Şu an kullanıyorum![]()
Şu an ogre RGB Blue Switch kullanıyorum zatenmükemmel ama artık Switch sesleri beynimi kemiriyor. Biraz da farklılık istiyorum Apex 3 tam aradığım şey gibi.
8 bölge RGB olması dışında beğenmediğim nokta yok. Ama floating keys görünümü çok estetik duruyor.Anladım düşünüyorum. Beğenmediğiniz neler var peki?
Floating keys nedir hocam?8 bölge RGB olması dışında beğenmediğim nokta yok. Ama floating keys görünümü çok estetik duruyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.