Apex 5 pudding keycap önerisi

649222

Centipat
Kendime geçen hafta Apex 5 aldım. Lakin klavyenin tuş takımı Türkçe şekilde. Büyük enter tuşu, ufak virgül tuşu var. Pudding keycap almak istiyorum lakin bildiğim kadarıyla prismcaps falan dikdörtgen enter oluyor. Ne almamı önerirsiniz?

ABS olmasına rağmen pahalı, ancak büyük enter tuşu aradığınız için başka seçeneğiniz yok gibi.

Sizdeki farklı tuşlara ufak bir zımparalama işlemiyle evde kendi pudinginizi yapabilirsiniz :d Üst tarafın boyası dökülen tuşlarıma yapmıştım ben ve güzel duruyor.
1640829630587-png.1255625

Hocam hiç o topa girmeyeyim bence... Beni çok bozardı açıkçası böyle bir görüntü...
Benim tuşların ahı gitti vahı kaldığı için pek özenmemiştim, kenarları falan pek düzgün olmadı. Zaten şu an tamamen zımparalanmış şekildeler çünkü üst tarafları da baya soyulmuştu ben de tümden zımparaladım. Reçine ile custom tuş yapmayı düşünüyorum bi boş zamanımda.

Hocam hiç o topa girmeyeyim bence... Beni çok bozardı açıkçası böyle bir görüntü...
Hı bu arada ben aldığınız keycapte sizin klavyeye takacak tuş yoksa sizin klavyedeki tuşu aldığınız keycape benzetmek için zımparalayın demiştim. Yani aldığınız keycapten farkı olmayacaktı düzgün yaparsanız, neden bozsun sizi anlamadım.

Benim tuşların ahı gitti vahı kaldığı için pek özenmemiştim, kenarları falan pek düzgün olmadı. Zaten şu an tamamen zımparalanmış şekildeler çünkü üst tarafları da baya soyulmuştu ben de tümden zımparaladım. Reçine ile custom tuş yapmayı düşünüyorum bi boş zamanımda.

Hı bu arada ben aldığınız keycapte sizin klavyeye takacak tuş yoksa sizin klavyedeki tuşu aldığınız keycape benzetmek için zımparalayın demiştim. Yani aldığınız keycapten farkı olmayacaktı düzgün yaparsanız, neden bozsun sizi anlamadım.
Ha anladım, ben şuanki fabrika çıkışlı keycapleri zamparalayayım istediğim şekile getireyim dediniz sandım. Enter tuşunu zımparalayabilirim evet haklısınız.

Ha anladım, ben şuanki fabrika çıkışlı keycapleri zamparalayayım istediğim şekile getireyim dediniz sandım. Enter tuşunu zımparalayabilirim evet haklısınız.
Bu arada, Aliexpress'te satılan Puding Keycapsler'de bu büyük enter falan Special Keys diye geçiyor. Onlara bir bak derim, satın alırken de satıcıya dersen büyük ihtimalle koyar ya da içinde geliyordur fikrim yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı