Apex 7 hala alınır mı?

Bütçe
6000 max
Hocam %60 kullanmayı sevmiyorum bir de Türkçe olabilirse güzel olur.
Hocam türkçe klavye önerim çok yok sonradan keycaps alabilirsiniz yüksek kalite klavyeler genelde ithal olduğu için tr olmuyor yüzde kaçlık istiyorsunuz

Wraith W75 Analog Klavye [Yeni Üretim] hocam birde bunu önerebilirim wraithin kendi klavyesi buda yabancı ama keycapsleride var ayrı olarak alırsanız türkçe yapabilirsiniz

Yeni aldım bu klavyeyi bugün geldi. Henüz kullanma fırsatım olmadı ama bunada bakabilirsin.

FPS ile aram yok diyorsan bu klavyeyi de öneririm.

Yeni aldım bu klavyeyi bugün geldi. Henüz kullanma fırsatım olmadı ama bunada bakabilirsin.

FPS ile aram yok diyorsan bu klavyeyi de öneririm.

Bunlara bakabilirim, güzel gibi duruyorlar not ettim. Ancak dediğim gibi Türkçe keycap veya aydınlatmanın klavyenin üstüne geçmesi iyi olurdu.

Hocam Türkçe klavye önerim çok yok sonradan keycaps alabilirsiniz yüksek kalite klavyeler genelde ithal olduğu için TR olmuyor yüzde kaçlık istiyorsunuz.

Wraith W75 Analog Klavye [Yeni Üretim] hocam bir de bunu önerebilirim Wraith'in kendi klavyesi bu da yabancı ama keycapsleride var ayrı olarak alırsanız Türkçe yapabilirsiniz.

%80 klavye kullanıyorum, F tuşlarının olması benim için önemli bir unsur.

Hocam o zaman W75 sizin için en iyi klavye diyebilirim.

Öneri için teşekkürler. Son olarak siyahı önerir misiniz? Benim setupım hem maviye hem de siyaha uygun. Mouse pad mavi çünkü. Siyahta tuşlar pek belli olmuyor gibi ne dersiniz? Mavi olana uygun keycaps var mı bir de.

Öneri için teşekkürler. Son olarak siyahı önerir misiniz? Benim setupım hem maviye hem de siyaha uygun. Mouse pad mavi çünkü. Siyahta tuşlar pek belli olmuyor gibi ne dersiniz?
Siyah tuşlar karanlıkta çok belli olmuyor hocam bende wrathin birebir siyah keycapsleri var çok net olmuyor ama ezber bilince klavyeyi sorun olmuyor sizin takdirinize kalmış

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı