Apex 7 TKL LED sorunu

UranusWASTAKEN

Hectopat
Yer
Istanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
CPU: Ryzen 5 5600 4.4GHz - GPU: Nvidia GTX 1060 6GB - RAM: 2x8 G.SKILL 3000 MHz - PSU: Rampage 600Watt 80+ CERT - 1x 250 GBSATA SSD - 1x 500 GB M2 SSD - 1x 500GB HDD - Keyboard: SteelSeries APEX 7 TKL - Mouse: SteelSeries Aerox 3
Merhaba, cuma günü Apex 7 TKL isimli klavyeyi sipariş ettim ve bugün elime ulaştı. Fark ettiğim ilk şey uygulamasında ki LED değiştirmek için kullandığımız Engine 3 yazılımını kurdum ve oradaki çıkan klavye fotoğrafı var anlayan vardır beni aşağı kısma 2 adet fotoğraf koyacağım daha detaylı bakabilirsiniz. Uygulamadaki klavyede ki sol Shift'in sağın da bir tuş yok yani normal olarak "Z" tuşu var ama benim şu an kullandığım yani yeni gelen klavyem de hem Shift tuşu küçük hem de Shift'in sağında bir adet tuş var. "<" o tuş bu tuş bunun gibi 2 adet hata var diğeri de - Engine 3'te Enter'in üstünde bir tuş var. O tuş aslında benim klavyemde Shift'in sağındaki tuş yani o tuşun normalde Enter'in üstünde olması gerekirken bende öyle değil, bende Shift'in sağında.

1692611716445.png

1692611805458.png

Alt taraftaki klavye benimle aynı sorunu yaşayan birisini daha gördüm, oradan SS aldım gördüğünüz gibi yukarıdaki Engine 3'te gösteren klavyenin templatesi altakide bana gelen klavye Shift tuşu ve enter tuşunun üstüne bakarak karşılaştırırsanız anlarsınız ne demek istediğimi. Ha bir de Engine 3'te "l" tuşunun hemen 2 yanında 2 adet tuş varken bana gelen klavye de 3 adet tuş var.

Sorun çıkartmıyorsa boş verin bence.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı