Allah'ın insanları yaratma sebebi cehenneme atmak mı ?

Gerçekten yoruldum sizin mesajiniz harici mesaj okumuyorum diğer dinsizlerin ne dediği pek umrumda değil kimse beni temsil etmiyor, ben sizle iletişim kuruyorum. Sizle kurduğum iletisime bakarak da söyleyebilirim ki gereksiz argo kullanıyorsunuz. Karşıdaki çok sacmalarsa bende sert konusuyorum bazen haklı olabilirsin, arkadaş ne dedi tam okumadığım için bilemeyecegim, gerek yok ama gece gece mahluklu oğlumlu
Tamam kardeşim uzatmaya gerek yok bu konular bir sonuca varmayacak. Kalp kırdıysam kusura bakma agresif olmamın sebebi başkaydı.

Tamam kardeşim uzatmaya gerek yok bu konular bir sonuca varmayacak. Kalp kırdıysam kusura bakma agresif olmamın sebebi başkaydı.
Varmaz zaten hiçbir zaman, amaç görüş paylaşmak bu kadar. Önemli değil sende kusura bakma bir sey yaptiysam. Sadece bu konuda değil diğer konularda da agresifsin diye hatırlıyorum ama olsun bakalım, iyi geceler herkese.

Of be, kardeşim, yine yanlış anlamışsın. Neyse, açıklayayım: Nerede gariban eziliyorsa, masum çocuklar ve masum kadınlar öldürülüyorsa, nerede haksızlık dönüyorsa, işte tam orada savaşılmasını emreder. Müslüman, haksızlığa durum ne olursa olsun karşı çıkar; kur'an bunu emreder, gerekirse canını verir bu yolda. Kur'an saldırgan savaş çağrısı yapmaz.

Ne demek yapmaz sen Allah'ın ayetine karşı mı geliyorsun Müslüman olarak. Hoşgörü ve barış ayetlerinden haberin yok sanırım.

Ey iman edenler, müşrikler ancak bir pisliktir. Allah'a, ahiret gününe inanmayan, hak dini din edinmeyen kimselerle boyun eğip kendi elleriyle haraç verecekleri hale gelinceye kadar savaşın.(tevbe 28-29)

Eğer inançsızlığı imana tercih ederlerse, babalarınızı ve kardeşlerinizi bile dost edinmeyin. Kim edinirse onlar zalimin ta kendileridir.(tevbe 23)

Sakın gevşemeyin ve üstün olduğunuz halde barışa çağırmayın.(Muhammed 35)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı