Apex, Fortnite ve Warzone'da kullanılan aim asist cihazları illegal değil mi?

Ravsr113

Femtopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus tuf 4060ti 8GB
Amd ryzen 5 5600
Asus b450mk II
Meslek
Öğrenci
Ben ağırlıklı olarak Apex, Fortnite ve Warzone oynayan birisiyim. Şu ana kadar hiç gamepad kullanmadım, fakat bu aralar o kadar fazla aim asist veya aimlock benzeri kullanan oyuncular geliyor ki, son kalan top 10'da kesinlikle oluyorlar. Benim anlamadığım, bu hile olarak sayılmıyor mu? Tamam, oyunların gamepad için verdiği bir aim asist var, buna az çok okeyim (ama onun olmaması lazım, asist iyi ayarlarla bayağı öne geçiriyor sizi). Şimdi de böyle bir ürün türedi, bayağıdır varmış zaten ama şu an kullanımı arttı. Kısaca kullanan var mı ve tavsiye eder misiniz?

Forumda hile konuları yasak olabilir, fakat insanlar yayında veya videolarda bahsederek kullanıyorlar ve ban yemiyorlar. Oyun yöneticilerinin takmadığını düşünüyorum bu konuda.

Ürün bu:Amazon.com.tr

Son düzenleyen: Moderatör:
Diğer oyunlar için bilmiyorum ama Fortnite için illegal. 3. part yazılım olarak geçtiği için ban yiyebilirsin.

Apex'de 2000'e yakın saatim var ve aim asist olayının illegal olmamasından çok çekiyordum gerçekten.
Son gelen yama ile yine illegal olmadı ama aim asist olayını yok denecek kadar kaldırdılar.

Apex'de 2000'e yakın saatim var ve aim asist olayının illegal olmamasından çok çekiyordum gerçekten.
Son gelen yama ile yine illegal olmadı ama aim asist olayını yok denecek kadar kaldırdılar.
Hala Zen kullanımı mevcut maalesef. Tüm online batleroyal oyunların sorunu hile zaten sanırım elden birşey gelmiyor. Gamepad a geçeceğim hayatımda ilk defa gamepad kullanacağım denilebilir alışma sürecinden sonra Duruma göre zen alabilirim. Benim merak ettiğim illegal mi değil mi public svlerde herkes ban ratesi minumum diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…