Çözüm Apex Legends CPU does not have POPCNT hatası

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Kasa: PHANTEKS White Eclipse P400A
Güç kaynağı: FSP 600W 80+ Psu
İşlemci: Ryzen 5 5600
Ekran kartı: Sapphire Nitro+ 6600XT
Anakart: Gigabyte b450 SH2
Ram: Corsair Vengeance 2x8 3000mhz
SSD: Kingston Kc3000 1TB
Dün Apex Legends yükledim Origin'den ancak oyunu çalıştır dediğimde ekranıma Easy Anti Cheat geliyor ama oyun açılmıyor. Videosunun linkini koyuyorum. Origin'i ve oyunu silip yükledim onarmayı da denedim. Teşekkürler.

Video Linki:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende de oyun acılmıyordu. Windows sorun gideri actım ve orda test ederken anında girdi. Sizde deneyin bence "hic aklıma gelmezdi yanlışlıkla bastım xD " bu arada Origin degil de direk oyunun simgesinde yapın.

Oyunun simgesine basıp dosyalarındaki sorun giderme ile mi yaptın? Detaylı şekilde anlatırsan sevinirim :)

Arkadaşlar yaklaşık 6 gündür bu sorunla uğraşıyorum . Benim gibi LGA775 kullanıyorsanız çözümü yok sanırım. Q6600 3.00 GHz var. Ben bu işlemci ile 750 Ti 1050 gibi ekran kartlarını besleyebilmişken neden böyle saçma sapan bir şey yüzünden anakart, işlemci, RAM almak zorunda kalıyorum anlamış değilim.
Tek yapabileceğimiz EA Games'ten yardım istemek. Siz de benim gibi mail atıp yardım isteyin başlık kısmına LGA 775'i mutlaka yazın çok önemli onu belirtmeniz.

Arkadaşlar yaklaşık 6 gündür bu sorunla uğraşıyorum . Benim gibi LGA775 kullanıyorsanız çözümü yok sanırım. Q6600 3.00 GHz var. Ben bu işlemci ile 750 Ti 1050 gibi ekran kartlarını besleyebilmişken neden böyle saçma sapan bir şey yüzünden anakart, işlemci, RAM almak zorunda kalıyorum anlamış değilim.
Tek yapabileceğimiz EA Games'ten yardım istemek. Siz de benim gibi mail atıp yardım isteyin başlık kısmına LGA 775'i mutlaka yazın çok önemli onu belirtmeniz.
Hocam EA 'den geri dönüş yaptılar mı ?
Kesin çözümü yazıyorum.
Origin uygulamasını indirip kurun.
Eğer Denetim masasında kurulu ise kaldırıp tekrar kurun. Ama kurulum yapın.
Bende kurulu diyip geçmeyin bu ayrıntıyı atlamayın. İyi oyunlar
Hocam sende açıldı mı ? İşlemcin nedir yazar mısın ?

Hocam EA 'den geri dönüş yaptılar mı ?

Arkadaşlar Bana geri dönüş yapıldı. Çok doğru dediklerine göre yakın zamanda bunu çözeceklermiş bizim gibi bir çok insan yazmış. Bilinen bir sorunmuş ve düzeltmek için biraz zaman istediler.

Yazdıkları e mail tam da bu şekilde :

Greetings,

Thank you for contacting EA Help.

My name is Anurag and I would assist you with your issue in Apex Legends.

As I reviewed your case I can see that you are facing an issue while trying to launch your game, please do not worry we re to help you out with your issue.

Please let me share that we have been receiving similar kind of contacts from other players as well. Our developers are working hard to fix the problem in timely manner. We request some time to get the issue fixed.

We highly appreciate your patience and understanding.

This is to summarize that we have informed you that it is a known issue and our studio team is working on it.

Should you have any further questions regarding this or any other issues, please do not hesitate to let us know. You can also find answers to common questions on our Help Center at "http://help.ea.com" or ask our community experts by visiting Answer HQ at “http://answers.ea.com"

Thanks again for contacting EA Help.

Yeni güncelleme geldi ve çözmüşlerdir umudu ile yükledim mükemmel bir çözüm bulmuşlar artık hatamıza isim vermişler. Fixlemek yerine böyle bir şey yapmışlar ...

369287

Saol reis. Artık oyuna giremeyeceğimiz tescillenmiş oldu :D Bide o kadar insan oynuyor bilgisayarımın kaldıracağını bildiğim halde oyuna girememek üzüyor gerçekten. Teşekkürler EA.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı