Apex Legends Donma Sorunu

Kuwong

Decapat
Arkadaşlar oyunu Origin'den indirip kurdum. Oyunu açmam ile birlikte bütün sistem donuyor. Ne mouse'u hareket ettirebiliyorum ne başka bir şey yapabiliyorum. Sizce sorun ne olabilir? Sürücüyü DDU ile kaldırıp en güncel sürücüyü indirdim.
  • Ekran Kartı: Asus Rog Strix RX570 4GB

Çözüm
Oyunu tekrardan tamir edip girmeyi denedin mi kendi dosyaları ile ilgili bir sıkıntısı olmasın.
Laptop mu masaüstü mü kullanıyorsunuz?
Adam ekran kartının modelini vermiş. Hangi laptop da var o kart
Oyun giriş ekranında vs. işlemciyi baya kullanıyor. Kitleniyor ise belki işlemci kaynaklı bir durum olabilir. Sadece Apex Legends de mi yapıyor bu durumu.

Oyun giriş ekranında vs. işlemciyi baya kullanıyor. Kitleniyor ise belki işlemci kaynaklı bir durum olabilir. Sadece Apex Legends de mi yapıyor bu durumu.
Evet,sadece bu oyunda oluyor.

Haklısın hocam iş yoğunluğundan kafa kalmamış.

Oyunu tekrardan tamir edip girmeyi denedin mi kendi dosyaları ile ilgili bir sıkıntısı olmasın.

Çözüm
Problemi sadece bu oyunda yaşıyorsan aklıma çok da bir şey gelmiyor açıkcası. Oyunu kaldırıp tekrar yüklemeyi denedin mi hocam.
Evet,onu da denedim. Hiçbir şekilde olmuyor
Direk oyunu silip yükledim de lanet oyun düzelmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…