Apex Legends düşük FPS

Daha fazla  
Arkadaşlar normalde oyunda 180 üzeri 240 arası falan alırdım 1440p high, medium karışık ayarlarda lakin şu iki sezondur acayip FPS sorunu yaşıyorum 170'lere çıkıyor 100'lere düşüyor FPS, anlam veremiyorum hatta 144 sabit oynuyordum genelde sabitleyip kayıp olmadan.

Not: Darboğaz vb demeyin darboğaz yapmıyor çünkü PC 2 yıldır RX 6700 XT'yi i5 10400F ile 1440p kullanıyorum darboğaz yapsa önceden de yapardı 2, 3 aydır olan bir muhabbet. Apex'de diğer oyunlarda hiç sıkıntı yok. Örnek CoD MW3 2023'te high ayarlarda 144 FPS sabit alıyorum FSR ile gram drop veya FPS kaybı yok. Oyunda sorun var muhtemelen fakat bir ayarı veya önerebileceğiniz durum var mı diye merak ettim.

Sıcaklıklarım: GPU Max 71 CPU 67 falan dolayları.

Ekran kartı driverınız güncel mi eğer o da güncelse sıcaklığınız falan normal büyük ihtimalle güncelleme ile alakalı zaten oyunun bence grafik kısmında bir sorunu var. High grafikten düşüğe çekince sadece 10 FPS falan fark ediyor bende ayrıca yeni güncelleme ile FPS'im 180'lerden 130 140'lara düştü.

Ayarlarının ekran görüntüsünü paylaşabilir misin?

Güncel hatta DDU ile silip tekrar yükledim sırf bu sebepten 24.20.01.02 sürümünü kurdum özellikle bir önceki 24.07.01'di ama değişen bir şey yok. O highdan lowa çekince bendede aynı birde şey oluyormu sende shader falan atınca droptan oynanmıyacak gibi oluyor oyun açıp kapatınca düzeliyor.

Son düzenleme:
Oyunu silip yüklemeyi dener misiniz?

Deneyeceğim bugün bakalım yine düzelmez ise aptal respawn enterteimant yüzündendir deyip Allah'a havale edeceğim Masterım ulan oyunda yatırmadığım para kalmadı sonra bu ğorblemler yüzünden oyuncu kaybediyoruz diyorlar.

Oyunu silip yüklemeyi dener misiniz?

Düzelmedi... Tüm ayarları değiştiriyorum lakin değişen bir şey yok.

Son düzenleme:
Dostum aynı sorun bende de var. RX6600 kullanıyorum normalde 1080p, medium-high ayarlarda sabit 165 FPS alıyordum, ama son sezonda 100 120'lerde geziyor FPS tam olarak bende anlamadım. Özellikle yeni haritada çok fazla FPS düşüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…