U Unlud Hectopat Katılım 6 Şubat 2019 Mesajlar 4 6 Şubat 2019 #1 Oyunu her açmaya çalıştığımda bu hata karşıma çıkıyor, yardım edebilirseniz sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Şubat 2019
tristessehivernale Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ekim 2017 Mesajlar 12.016 Makaleler 63 Çözümler 170 6 Şubat 2019 #2 Güvenilmeyen sistem dosyası demiş. Kullandığınız korsan bir uygulamadan veya hileden kaynaklı olması muhtemel. Artı 0 Eksi
Güvenilmeyen sistem dosyası demiş. Kullandığınız korsan bir uygulamadan veya hileden kaynaklı olması muhtemel.
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.929 Makaleler 25 Çözümler 633 7 Şubat 2019 #3 C:/Windows/System32 altından sslsp106.dll adlı dosyayı bir yere upload edip paylaşır mısınız? Artı 0 Eksi
Hiper Decapat Katılım 7 Şubat 2019 Mesajlar 2 7 Şubat 2019 #4 Şuradan bakabilirsiniz belki çözüm olur. Artı 0 Eksi
KS KS U Unlud Hectopat Katılım 6 Şubat 2019 Mesajlar 4 7 Şubat 2019 #5 Hile kulanmıyorum ama dvanced systemcare kulanıyorum yabancı kaynata biri ekran kartı driverını güncele demiş ama- MF dedi: C:/Windows/System32 altından sslsp106.dll adlı dosyayı bir yere upload edip paylaşır mısınız? Genişletmek için tıkla... Dosyayı aradım ama bulamadım ara çubuğuna da yazdım hiç sonuç bulamadım. Hiper dedi: Şuradan bakabilirsiniz belki çözüm olur. Genişletmek için tıkla... güncelledim olmadı Hiper dedi: Şuradan bakabilirsiniz belki çözüm olur. Genişletmek için tıkla... Allah razı olsun sayende oldu Son düzenleme: 8 Şubat 2019 Artı 0 Eksi
Hile kulanmıyorum ama dvanced systemcare kulanıyorum yabancı kaynata biri ekran kartı driverını güncele demiş ama- MF dedi: C:/Windows/System32 altından sslsp106.dll adlı dosyayı bir yere upload edip paylaşır mısınız? Genişletmek için tıkla... Dosyayı aradım ama bulamadım ara çubuğuna da yazdım hiç sonuç bulamadım. Hiper dedi: Şuradan bakabilirsiniz belki çözüm olur. Genişletmek için tıkla... güncelledim olmadı Hiper dedi: Şuradan bakabilirsiniz belki çözüm olur. Genişletmek için tıkla... Allah razı olsun sayende oldu
Hiper Decapat Katılım 7 Şubat 2019 Mesajlar 2 12 Şubat 2019 #6 Link eğer windows 10 indire gidiyorsa şunu deneyin bir de. Direkt download linki. Artı 0 Eksi