Apex Legends Giriş Ekranında Kalıyor

Alpay Tok

Femtopat
Arkadaşlar oyuna uzun zamandır girmiyordum. Dün açtım, girdiğimde giriş ekranında fareye basıyorum ama girmiyor. Tekrar oraya atıyor. Oyun dosyalarını doğruladım, reset attım, oyunu silip yeniden yükledim ama düzelmedi. Yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun açılıyor, devam etmek için herhangi bir tuşa basın yazan "Continue" ekranı da çıkıyor, basıyorsunuz ama tekrar aynı yere mi atıyor?

Eğer böyleyse, illa ki bir hata olması lazım. Analyzing yazabilir, code leaf hatası olabilir, herhangi bir error olabilir. Tam anlamadım sorunu. Daha detaylı açıklayabilir misiniz? Veya video da olur.

Oyun açılıyor, devam etmek için herhangi bir tuşa basın yazan "Continue" ekranı da çıkıyor, basıyorsunuz ama tekrar aynı yere mi atıyor?

Eğer böyleyse, illa ki bir hata olması lazım. Analyzing yazabilir, code leaf hatası olabilir, herhangi bir error olabilir. Tam anlamadım sorunu. Daha detaylı açıklayabilir misiniz? Veya video da olur.
o ekranda işte basıyorum tuşa girerken tekrar o ekrana atıyor oyunun lobisine bağlanmıyor hata felanda hiç çıkmıyor
oyunu silmeyi deneyebilirsin yada origini kapatıp açabilrsin
oyunu 3 kez sildim steam den sildim origine yükledim aynı şey

Bu sorunu dün yaşadım. Kendi hesabımda sorun yok, diğer arkadaşımın hesabında sorun yok ama bir diğer arkadaşımın hesabıyla oyuna giriş yapmaya çalıştığımda dediğiniz gibi "Continue" döngüsüne giriyor, bir türlü lobiye atmıyor. Hesaptan hesaba değişen bir durum, geliştiriciler çözmeye çalıştıklarını söylemiş ama kim bilir ne zaman çözerler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı