gokhanbicakci Centipat Katılım 10 Kasım 2019 Mesajlar 76 4 Şubat 2020 #1 Merhaba arkadaşlar. Apex Legends oynuyorum. grafik ayarları en yüksekte ama grafik sonradan yükleniyor. mesela karaktere tıklıyorum ilk en düşük grafik kalitesiyle geliyor karşıma, sonradan detaylar keskinleşiyor nedeni ne olabilir? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Şubat 2020
Merhaba arkadaşlar. Apex Legends oynuyorum. grafik ayarları en yüksekte ama grafik sonradan yükleniyor. mesela karaktere tıklıyorum ilk en düşük grafik kalitesiyle geliyor karşıma, sonradan detaylar keskinleşiyor nedeni ne olabilir?
kyoraku Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ocak 2014 Mesajlar 1.169 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek . 4 Şubat 2020 #11 gokhanbicakci dedi: arkadaşlar oyun ayarlarım ve görüntü kalitem böyle sizce normal mi ? Bana çok kötü geliyor bu arada oyunu ssd ye aldım az önce Genişletmek için tıkla... Adaptive Resulation FPS target değerini "0" yapın. Karakter seçim ekranındaki birkaç saniyelik geç yükleme herkeste var. Artı 0 Eksi
gokhanbicakci dedi: arkadaşlar oyun ayarlarım ve görüntü kalitem böyle sizce normal mi ? Bana çok kötü geliyor bu arada oyunu ssd ye aldım az önce Genişletmek için tıkla... Adaptive Resulation FPS target değerini "0" yapın. Karakter seçim ekranındaki birkaç saniyelik geç yükleme herkeste var.