Apex Legends Heirloom Shards ile ne alınmalı?

• Konuyu başlatan Bruz
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 371
Makaleler
1
Yer
Antalya
Selamlar. 1 hafta önce açtığım 27 level olan hesabıma apex pack'ten 150 heirloom shards çıktı fakat bu shards ile ne alsam daha mantıklı olur sizden fikir almak istedim. Heirloom çıkarmak binevi CS 2'de sandıktan bıçak çıkarmak gibi bir şey diyorlar nadirlik açısından bu yüzden iyi bir tercih yapmam lazım. Sizce bıçak mı almalıyım yoksa unique karakter skini mi? Mainim Caustic ve Valkyrie.

Selamlar. 1 hafta önce açtığım 27 level olan hesabıma apex pack'ten 150 heirloom shards çıktı fakat bu shards ile ne alsam daha mantıklı olur sizden fikir almak istedim. Heirloom çıkarmak binevi CS 2'de sandıktan bıçak çıkarmak gibi bir şey diyorlar nadirlik açısından bu yüzden iyi bir tercih yapmam lazım. Sizce bıçak mı almalıyım yoksa unique karakter skini mi? Mainim Caustic ve Valkyrie.
Tercih meselesi fakat, bıçak gibi takıntınız varsa bıçaktan yana kullanabilirsiniz.

Oyunda Raptor's Claw isimli bir karambit var. Bu bıçağı bir karakter içerisinden alırsam diğer karakterlerle de kullanabilir miyim yoksa sadece karaktere özel mi?
Evet, Apex Legends'deki karakter içi bıçaklar genellikle sadece o karakteri oynarken görünür. Yani, bir karakterin özel bıçağını aldığınızda, yalnızca o karakteri seçtiğinizde bıçak görünür ve kullanılabilir. Diğer karakterleri oynadığınızda ise bıçak görünmez olur. (Uzun süredir oynamıyorum değişiklik oldu mu emin değilim.)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı