Apex Legends için ipuçları nelerdir?

Michael_Kaiser

Centipat
Yer
VDNKh
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
4070 Tİ SUPER
R5 7500F
Biostar x3d pro
XPG Lancer Blade 16 GB
Aigo Liquid DCS360
Zoko Amiral
Raijintek Cratos RJ-0R30B00007
Philips Evnia 27M2N3501PA/00,
ESPTiger Neon V2 - Moondrop Edition
ATK RS7 Rainbow
Meslek
Web Developer
Daha yeni başlayacağım, hiç oynamadım. Sanırım karakterlerin kendine has özellikleri var. Ben genelde full push oynayan biriyim; örnek olarak Valorant’ta Neon oynamayı severim, ama koşma hariç diğer skilleri pek sevmiyorum. Başka bir örnek olarak Skye ile full kör push atıp vurmayı seviyorum. Ona göre öneri yaparsanız güzel olur. Bir de kesinlikle yapılması gereken ayarlar var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha yeni başlayacağım, hiç oynamadım. Sanırım karakterlerin kendine has özellikleri var. Ben genelde full push oynayan biriyim; örnek olarak Valorant'ta neon oynamayı severim, ama koşma hariç diğer skilleri pek sevmiyorum. Başka bir örnek olarak Skye ile full kör push atıp vurmayı seviyorum. Ona göre öneri yaparsanız güzel olur. Bir de kesinlikle yapılması gereken ayarlar var mı?

Nereden başlayacağımı bilmiyorum oyunda 5000 saatim falan var ya da ona yakın bir şeyler :D. Movement techleri öğrenmeye bak oyun zevkini arttırırlar.

Push için Fuse ve Horizon çarlarını öneririm. Fuse ile alan bombardımanı yaparak düşmanları baskı altına alabilir, Horizon ile alan kontrolü sağlayarak güvenli push atabilirsiniz.

Koşma hariç skiller ilginizi çekmiyorsa daOctane ile speedster tarzı agresif oynayış tercih edebilirsiniz.

Öneri olaraksa, zıplama tuşunu scrola atıp FOV’u maksimuma çıkarın. Apex’te aim’den çok hareket kabiliyeti öne çıkar.

Push için fuse ve Horizon çarlarını öneririm. Fuse ile alan bombardımanı yaparak düşmanları baskı altına alabilir, Horizon ile alan kontrolü sağlayarak güvenli push atabilirsiniz.

Koşma hariç skiller ilginizi çekmiyorsa daoctane ile speedster tarzı agresif oynayış tercih edebilirsiniz.

Öneri olaraksa, zıplama tuşunu scrola atıp Fov'u maksimuma çıkarın. Apex'te Aim'den çok hareket kabiliyeti öne çıkar.

Hocam o scroll olayına ben hiç alışamadım neon oynarken falan denedim ama olmuyor hocam space daha rahat geliyor bana.

Nereden başlayacağımı bilmiyorum oyunda 5000 saatim falan var ya da ona yakın bir şeyler :D. Movement techleri öğrenmeye bak oyun zevkini arttırırlar.

Bakarım hocam zaten oynamaya başladığım oyunları izlemeyi falan severim. Var mı öğretici biri?

Her oyunda olduğu gibi bu oyunda da ne kadar oynarsan o kadar gelişirsin. Movement çok önemli bence movement öğrenerek başla.

Movement konusunda pek sıkıntı yaşayacağımı sanmıyorum. Alışırım diye düşünüyorum.

Hocam o scroll olayına ben hiç alışamadım neon oynarken falan denedim ama olmuyor hocam space daha rahat geliyor bana.

Alışabilirseniz çok verim alırsınız fakat space ömrünü bayağı yer Apex.

Bakarım hocam zaten oynamaya başladığım oyunları izlemeyi falan severim. Var mı öğretici biri?

Movement konusunda pek sıkıntı yaşayacağımı sanmıyorum. Alışırım diye düşünüyorum.

Movement konusundaki tek kaynağın şu iki yer olsun ada en azından ana iki kaynağın, ve evet ders çalışır gibi bunları çalış.

Mokeysniper (YouTube kanalı) (YouTube ana sayfasında yan kanalıda var oraya da bak)

Gene bu adamın kurduğu subreddit olan r/apexrollouts

Bunlar haricinde, thevilnside diye Türk bir adam var inglizce videolar çekiyor ama aksanı Türk olduğunu belli ediyor bir ara Windows texte editörde üstte yeni belge yazıyordu oradan anladım Türk olduğunu :D.

Treeree bu da güzel bir YouTube kanalı.

Movementless.

Bunlar en bilindik ve işine yaracak olanlarr özellikle mokeysniper.

Türk üreticilere bakmanı önermiyorum.

Scroll aşağıyı zıplamaya alman yetmiyor oyundaki Core mekanikelrden birisi içinde scroll yukarıyı da W tuşuna alman lazım. Ben bu bahsettiğim için 1-2-2 tutuşundan 1-3-1 tutuşuna geçmiştim fightlarda da kullanabileyim diye bildiklerimi. Ortaparmak scrollda olacak şekilde. Daha konforlu öyle bence.

Ha çok önemli bir şeyi unuttum, Apex Movement Wiki bu site gene bu mokeysniperin yaptığı ve oyundaki bütün techlerin dokümantasyonu. Karakter spesific techelrden tut ne kadar uygulanabilir ve ne kadar işe yaradığı, zorluğu vs. birçok bilgi var. Guidelarda var techi gösteren kısa videolarda. Öneririm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı