Apex Legends için mouse, mouse pad ve klavye önerisi

JuliKingsley

Kilopat
Katılım
11 Aralık 2016
Mesajlar
123
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar uzun süredir Apex Legends oynuyorum fakat bazi durumlardan dolayi mouse ve mousepadimle idare ediyordum. Artık yenilerini alma vakti geldi ve ust duzey Apex oyuncusu olarak ihtiyacım var.

Şu an da Bloody V7 ve 352x255mm Akasa Venom mouse pad kullanıyorum. Kablolu mouse gerçekten sinir bozucu olmaya başladı ayrıca mouse pad kaymaya başladı ve ufak geliyor. Mouse pad konusunda eni ve boyu 2side uzun bir mouse pad istiyorum. Tam olarak mousepadlari arastirmadim bu yuzden mouse pad onerisine daha çok ihtiyacım var.

Mouse olarak ise Logitech G PRO X çoğu kişi tarafindan kullaniliyor ve kotu diyenine rastlamadim. Hafif, hizli ve kablosuz bir mouse oldugu yonunde duyumlar aldim. Tabi daha iyi bir kablosuz mouse onerisine sahipseniz onerilerinize acigim.

Fiyat olarak limit ozellikle belirtmedim çünkü cidden bir limitim yok ama sadece 5%-10% daha kaliteli oldugu için fiyatinin 2 kati olan tarzda bir ekipman da almayi tercih etmiyorum. Ama tabii ki limit yok.

Klavye konusunda ise Bloody B120 kullanıyorum ve gercekten eskidi klavyeyi de degistirmek istiyorum ama klavye opsiyonel o kadar cok ihtiyacım oldugunu dusunmuyorum ama yine de oneriniz varsa dinlerim.

Belirttiğim gibi Apex Legends için alacağım ekipmanları tabii başka oyunlarda oynuyorum fakat FPS olarak Apex'e odaklanacağım. Mouse ve klavyenin kullaniminin kesinlikle rahat olmasi ve eli yormamasi lazim. Günlük 10 saat ve uzeri kullanimlarim olabiliyor o yüzden rahatlık kesinlikle 1 numaralı önceliğim.

Mouse pad konusunda ise o kadar çok kötü mouse pad kullandım ki artık kaliteli bir mouse pad almak istiyorum. Mümkünse masayı kaplayacak boyutta olmasını istiyorum. Masamın ölçülerini ölçüp atmıyorum ama yaklaşık olarak 900x600mm bir masam var. O yüzden 900X boyu olan bir mouse pad tercihimdir en konusunda da 600mm en olmayacağı ve absürt olacağı için ki zaten hoş olmaz, 400mm civari bir en idealdir diye düşünüyorum. Siz yine de gerçekten iddiali ama bu büyüklüklerde olmayan bir mouse önerisine sahipseniz paylaşmaktan çekinmeyiniz.

Yardımlariniz için şimdiden teşekkür ederim.
 
Bütçe sınırın yoksa Razer almanı tavsiye ederim Apex Legends'a özel ışıklandırma seçeneği var oyun içinde.

Işıklandırmaya ihtiyacım yok ergonomik rahat ve kaliteli olması tercihim. Bütçe sınırım kalite için yok onun dışında ekstra bir RGB için veya sadece süs ve oyunuma etki etmeyecek şeyler için ekstra bütçe arttırmak istemiyorum. Razer'ın Logitech veya SteelSeries veya herhangi bir başka markaya karşı bildigin ekstra ozelligi varsa veya bir ustunlugu varsa aydinlatirsan sevinirim.
Klavye bütçe sınırı yok dediğiniz için buna bakmanızı öneririm.
Fare gerek sensörü gerek rahatlığı çok iyidir.
Mousepad bu lüks. :D

Mouse kablosuz yazmistim zaten şu anki faremi degistirmemin tek sebebi kablonun rahatsiz etmesi ve bir tik fazla agir gelmesi (Bloody v7) o yuzden Logitech G PRO X dusunuyorum hafif ve kablosuz tam aradigim tarz da onuın yerine alternatif ariyorum varsa yoksa onu alacagim.

Klavye için de aynı şekilde rahat ve hafif olmasi tenkeyless kullanan varsa onlarin fikirlerini de almak isterim. Ayrica klavye mouse pad ve fareye kıyasla 3.onceligimken en buyuk butceyi ona vermeyi dusunmuyorum ki zaten belirttigim ozelliklere uymuyor.

Mouse pad benim için onemli bunu alabilirim ama 1220x590 mm aradigimdan da buyuk ozellikler yine de bu ayarlarda bir mouse pad istedigim için degerlendirebilirim.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı