Apex Legends indirdikten sonra sistem yavaşladı

• Konuyu başlatan 0x91
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 805

0x91

Hectopat
Daha fazla  
Apex Legends indirdim, Google açılma hızı falan çoğu şey yavaşladı. SSD alsam eski hızıma ulaşır mıyım?

Sistem GeForce GTX 1650
AMD Ryzen 3 3100
16 GB(8x2) RAM

Son düzenleyen: Moderatör:
Disk dolduğu için de olabilir. SSD alıp işletim sistemini buraya kurarsanız, hızlanır.

Bir de, şu an hala yükleniyor mu? Yani hala setup olarak yükleniyorsa diskiniz yazma ve okuma yaptığı için yavaşlamış olabilir.

Boş alan çok mu az kaldı? Aklıma tek mantıklı açıklama bu geliyor.
1 Tb harddisk var 760 GB BOŞ ALAN
Bir de, şu an hala yükleniyor mu? Yani hala setup olarak yükleniyorsa diskiniz yazma ve okuma yaptığı için yavaşlamış olabilir.
Yükleniyor
Disk dolduğu için de olabilir. SSD alıp işletim sistemini buraya kurarsanız, hızlanır.
ssdye sadece oyun kursam nasıl olur çünkü bizim buralarda bilgisayarcı yok bilgisayarcıya gitmek için 2 saat yol gitmek lazım

HDD yazma yaparken yavaşlaması normal. Bittiğinde sorun devam ediyorsa o zaman anormallik var.

Ssdye sadece oyun kursam nasıl olur çünkü bizim buralarda bilgisayarcı yok bilgisayarcıya gitmek için 2 saat yol gitmek lazım.
SSD ile bilgisayarcı arasındaki bağlantı nedir?
Windows kurmayı bilmiyorsanız bunun için internette yüzlerce rehber var, zaten zor da bir şey değil.

1 Tb harddisk var 760 GB BOŞ ALAN

Yükleniyor

ssdye sadece oyun kursam nasıl olur çünkü bizim buralarda bilgisayarcı yok bilgisayarcıya gitmek için 2 saat yol gitmek lazım

Geç cevap verdiğim için kusura bakmayın, bildirim gelmemiş düzenle olduğu için. Yazma yapıyorsa gayet normal, indirme bittiği zaman düzelecektir 👍.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı