boratess1 Hectopat Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 421 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2021 #1 Apex lobide dehşet kasıyor ama oyunda Full ayarlarda 100 FPS oynuyorum ve bazen karakterler bulanık oluyor.
Apex lobide dehşet kasıyor ama oyunda Full ayarlarda 100 FPS oynuyorum ve bazen karakterler bulanık oluyor.
AskerGeldi1 Hectopat Katılım 31 Mart 2021 Mesajlar 382 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yok 15 Nisan 2021 #2 boratess1 dedi: Apex lobide dehşet kasıyor ama oyunda Full ayarlarda 100 FPS oynuyorum ve bazen karakterler bulanık oluyor. Genişletmek için tıkla... Mediumla oyna. Artı 0 Eksi
boratess1 dedi: Apex lobide dehşet kasıyor ama oyunda Full ayarlarda 100 FPS oynuyorum ve bazen karakterler bulanık oluyor. Genişletmek için tıkla... Mediumla oyna.
B bugragtr20 Kilopat Katılım 27 Temmuz 2019 Mesajlar 510 15 Nisan 2021 #3 boratess1 dedi: Apex lobide dehşet kasıyor ama oyunda Full ayarlarda 100 FPS oynuyorum ve bazen karakterler bulanık oluyor. Genişletmek için tıkla... Lobide fps limiti olabilir bide sistemlerimiz tamamen aynı Artı 0 Eksi
boratess1 dedi: Apex lobide dehşet kasıyor ama oyunda Full ayarlarda 100 FPS oynuyorum ve bazen karakterler bulanık oluyor. Genişletmek için tıkla... Lobide fps limiti olabilir bide sistemlerimiz tamamen aynı
körbiginar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 9.728 Makaleler 14 Çözümler 64 Yer Dreamland Daha fazla Cinsiyet Diğer 15 Nisan 2021 #4 SSD var mı? Varsa oyun HDD de mi kurulu? Bana özellikle karakterlerin bulanık olması okuma yazma hızından dolayı geldi. Artı 0 Eksi
SSD var mı? Varsa oyun HDD de mi kurulu? Bana özellikle karakterlerin bulanık olması okuma yazma hızından dolayı geldi.
KS KS boratess1 Hectopat Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 421 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2021 #5 körbiginar dedi: SSD var mı? Varsa oyun HDD de mi kurulu? Bana özellikle karakterlerin bulanık olması okuma yazma hızından dolayı geldi. Genişletmek için tıkla... SSD yok maalesef HDD kurulu ama CoD gibi oyunları da oynadım hiç böyle değildi. Artı 0 Eksi
körbiginar dedi: SSD var mı? Varsa oyun HDD de mi kurulu? Bana özellikle karakterlerin bulanık olması okuma yazma hızından dolayı geldi. Genişletmek için tıkla... SSD yok maalesef HDD kurulu ama CoD gibi oyunları da oynadım hiç böyle değildi.
körbiginar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 9.728 Makaleler 14 Çözümler 64 Yer Dreamland Daha fazla Cinsiyet Diğer 15 Nisan 2021 #6 boratess1 dedi: SSD yok maalesef HDD kurulu ama CoD gibi oyunları da oynadım hiç böyle değildi. Genişletmek için tıkla... Apex'in bir sıkıntısı bu. Bende de oluyordu. Artı 0 Eksi
boratess1 dedi: SSD yok maalesef HDD kurulu ama CoD gibi oyunları da oynadım hiç böyle değildi. Genişletmek için tıkla... Apex'in bir sıkıntısı bu. Bende de oluyordu.