Apex Legends Mobile Android için nereden indirilir?

Apex Legends şu anda test aşamasında farklı üleklerde test ediliyor ancak oyun Google Play Store'da ön kayıt mevcüt onun dışında Taptap'dan da kayıt olabilirsin.

Apex Legends şu anda test aşamasında farklı üleklerde test ediliyor ancak oyun Google Play Store'da ön kayıt mevcüt onun dışında Taptap'dan da kayıt olabilirsin.
Hmmm anladım peki şey fortnite'ın mobil versiyonunu indirdikten sonra epic games ile giriş yapmak istediğimde orda aynı talebi iki kez göndermeye çalışıyorsun diyor o hatanın bir çözümü var mı aklıma o geldi bir an sorayim dedim :)

Hmmm anladım peki şey Fortnite'ın mobil versiyonunu indirdikten sonra Epic Games ile giriş yapmak istediğimde orada aynı talebi iki kez göndermeye çalışıyorsun diyor o hatanın bir çözümü var mı aklıma o geldi bir an sorayim dedim :)

Biraz bekleyip tekrar deneyebilirsin onun dışında uygulama basılı tutup özellikler deyip temizle dedikten sonra tekrar Epic Games başlatıcısına giriş yapmayı deneyebilirsin Epic Games başlatıcısını silip tekrar yükleyebilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı