Geçenlerde yüklemiştim önceden de oynadığım bir oyundu. Sunucu hatası veriyordu. Artık oynanmıyor mu?
Geçenlerde yüklemiştim önceden de oynadığım bir oyundu. Sunucu hatası veriyordu. Artık oynanmıyor mu?
Benim bildiğim kadarıyla oyuncular azaldıkça bot atmaya başladılar en sonda kapadılarGeçenlerde yüklemiştim önceden de oynadığım bir oyundu. Sunucu hatası veriyordu. Artık oynanmıyor mu?
Benim bildiğim kadarıyla oyuncular azaldıkça bot atmaya başladılar en sonda kapadılar
Benim hesabımdaki itemlere üzüldüm o haberi duyuncaOf ya kaliteli oyun da kalmadı. PUBG ve COD oynayacağız artık.
Ben en son kasım gibi oynadım o tarihlerde de maçıma gelenlerin %80i bottuHayır hocam EA oyunu kapatma kararı aldı oyuncu sayısı iyiydi aslında
Of ya kaliteli oyun da kalmadı. PUBG ve CoD oynayacağız artık.
Ben skin ile uğraşan birisi değilim ama oyun süperdi eğlenerek oynadığım bir oyunduBenim hesabımdaki itemlere üzüldüm o haberi duyunca
CoD:M niye kapanıyor bu seferde 150lv hesap gitti bütün hesapları teker teker kaybediyorumCoD mobilde kapanacak veya kapandı Warzone mobil var
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.