Apex Legends oynayamıyorum

  • Konuyu başlatan Hasan Tanrıverdi
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 30
  • Görüntüleme 3B
H

Hasan Tanrıverdi

Ziyaretçi
Arkadaşlar Apex Legends 2 gün önce indirdim. Çok kötü oynuyorum. Hemen beni kesıyorlar. Nasıl oynayacağım bu oyunu? :(
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun PUBG tarzı oyunlara göre aşırı hızlı oynanıyor. Size tavsiyem 2-3 takımın indiği yerlere inip ilk saldıran siz olun. Bu şekilde oynayarak silahlara vs. alışırsınız. 300 Saat oynamışlığım var ben bile çok iyi oynamıyorum.
 
Battle royal ve FPS türü oyunlarda en önemli 2 şey nişan alma kabiliyeti ve harita hakimiyetidir. Nişan alma konuşunda daha önce bir FPS oyuncusuysanız pek sıkıntı yaşamazsınız ama FPS türüne yeni girmiş biriyseniz oyun içinde aim çalışma haritası var orada bol bol elinizi alıştırın. Onun dışında harita bilgisi oynadıkça gelişir bol bol Map'a bakarak nerede olduğunuzu anlamaya çalışın. Son olarak oyun mekanikleri var onu da gerek Twitch'den izleyerek gerek oynayarak alışacaksınız. Unutmayın ki oyun çıkalı bir yılı geçti ve kemik kitle 1 yıldır oynuyor 2 günde onlar kadar oynamanız ne yazık ki imkansız.
 
Oynaya oynaya gelişeceksiniz. Herkesin atladığı yere atlamaya çalış ilk başlarda. Sürekli öl, tekrar oyna. 50-100 level olduğun zaman az buçuk nasıl oynandığını anlarsin.
Ben ilk indirdiğimde yarim saat sonra silmiştim oyunu. 6 ay sonrasinda tekrar şanş vermiştim oyuna, şimdi oyunda 550 saatim var.
Sürekli çatışmaya girmeye çalış, çatişmaktan korkma, saklanma. Bir süre sonra sen adam vurmaya baslicaksin.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı