Apex Legends P2W mi?

Yeni bir bilgisayar aldım. Bütçemi fazla zorladığımdan şu anda Steam kütüphanemi geliştiremiyorum. Şu anlık ücretsiz oyun arıyorum. Apex Legends P2W mi? Sizce başlamalı mıyım? Başka ücretsiz olan oyun önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Paladins, warframe öneririm lütfen şu FPS oyuncusu olaçam takıntısını bırakın, bence Apex'in kemik kitlesi oluşmadan bitti arkadaşınız yoksa zevk alcağınızı sanmıyorum.
P2W olayına biraz girdiler.
FPS oyunçuları canınızı sıktı galiba hep karşısınız. 🤓

P2W değil, kozmetik.

FPS oyunçuları canınızı sıktı galiba hep karşısınız. 🤓

P2W değil, kozmetik.
Evlenmeye söz verdiğim insanla ilk tartışmamı başlatan şeydir FPS oyunları, ben dedim FPS oyınlarının atası Doom, olsun ben önüme geleni vurmak istiyorum diye tutturdu. Tamam dedim sonra soğuk davranmaya başladı :) ve söz verdikten 3 gün sonra ayrıldık. En saçma sebebiyet olabilir ama etkisi 0'dır ayrılmamıza.

Evlenmeye söz verdiğim insanla ilk tartışmamı başlatan şeydir FPS oyunları, ben dedim FPS oyınlarının atası Doom, olsun ben önüme geleni vurmak istiyorum diye tutturdu. Tamam dedim sonra soğuk davranmaya başladı :) ve söz verdikten 3 gün sonra ayrıldık. En saçma sebebiyet olabilir ama etkisi 0'dır ayrılmamıza.
"Atası Doom" ve "ben önüme geleni vurmak istiyorum" tabirleri birbiriyle çatışmıyor, olayı tam anlayamadım ancak FPS oyunların fikir babası DOOM'dur.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı