Apex Legends paket kaybı hatası

İşletim sistemi
Windows 10

RavenoLL

Kilopat
Apex Legends oyununda en başta server seçtiğimiz yerde herhangi bir packet loss gözükmemesine rağmen oyuna girdiğimde packet loss ikonu sağ üstte gözükmeye başlıyor ve oyuncuları takıla takıla görüyorum. Son zamanlarda ücretli bir VPN ile oyuna girmeyi denediğimde pingim biraz arttı ama bu packet loss sorunu ortadan kalktı. Sizce bu sorunun sebebi nedir? VPN ne yapıyorda benim sorunumu çözüyor? VPN'e her ay para yatırmak istemediğim için sorunu çözmek istiyorum. Ücretsiz VPN'ler pingi inanılmaz derecede arttırdığı için önermeyin. Server seçtiğimiz yerin ekran görüntüsünde gördüğünüz üzere packet loss %0 olarak gözüküyor.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (1).png
    Ekran Görüntüsü (1).png
    650,3 KB · Görüntüleme: 116
Hocam bu konuyu 2 kere açmışsınız. Anlayın işte bunun bir çözümü yok.

1 yıl sonra neden yorum atma ihtiyacı hissettiğini anlamasam da seni konu ile ilgili aydınlatayım. Ücretli bir VPN servisini kullandıktan sonra problemim çözüldü. VPN servisinin 1 aylık süresi bitincede ne işse problem tekrarlamadı ve o gün bugündür sıkıntı yaşamıyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı