Apex Legends Prediction Error

İşletim sistemi
Windows 10

M.Sener

Hectopat
Daha fazla  
Oyundan soğumama neden olan bir sorun. Yardım edebilecek olan arkadaşlar yardım edebilirler mi? Oyunda donmalar yaşıyorum. Sorunla ilgili Pingplotter verileri:
easo.ea.com son.png

Konu başlığı Apex Legends diye konuyu merak ettim lakin tam olarak Prediction Error derken neyi kast ettiniz? Görsel ping ve sunucu gibi duruyor.

Sağ üst köşedeki işaret çıkıyor ve oyunda takılmalar meydana geliyor ping'im yok ama oyunda kasmalar oluyor.
bu fotoğrafta olduğu gibi

Dosya Ekleri

• prediction error-min.png
    prediction error-min.png
    1,1 MB · Görüntüleme: 108
Son düzenleme:
Youtube'da bu soruna karşılık çok video var bakmanızı öneririm. "Apex Legends FPS Drop"diye aratabilirsinizde, yabancı kaynaklı olsun derseniz.

Bu arada internet hız testi sonuçlarınız nedir? Birde ilk paylaştığınız resde pingler yüksek gibi sanırsam. Muhtemel sorunun server veya internet kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Önerim test sonuçları normalse modeme yinede reset atıp oyunda ana ekranda 1 dakika gibi bir süre beklemek ve daha sonra aynı ekranda server ve ping değeri kontrol etmenizdir.

Son düzenleme:
Hocam hiçbiri yardımcı olamadı.Kablonet kullanıyorum diğer Ea sunuculu oyunlarda yaşamıyorum sadece Apex Legends'ta böyle bir durum söz konusu

Bu durumu bir kere yaşadım. Onda da format attım, modeme reset attım ve apex legends için yeni save klasörü oluşturdum. O zaman düzelmişti. Bu durum sezon 4'te başıma gelmişti. Bunları yaptıktan sonra herhangi bir sorun yaşamadım. Lakin ben en zor ve uğraş verici olanı denedim belki daha basit bir çözümde vardır elbette. Birde video ayarlarım "low" olarak ayarlamıştım sebebi ise fps kasmaktı 144hz 2K monitörde alabiliyordum o fpsleri.

Yok rica ederim sorunu çözdüm bu arada uzun uğraşlarım sonucu.
Sorunun çözümü için Origin içinde >My Game Library kısmından oyuna sağ tıklayıp >Game Properties penceresinde Advanced Launch Options kısmında bulunan Command line Arguments bölümüne şu kodu yazıp kaydetmek +gfx_nvnUseLowLatency 1

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı