Bu hatayı alıyorsanız sistem dosyalarınızda bozukluk olabilir. Bunun nedeni de genelde sisteme yüklenen korsan yazılım/oyunların zamanla işletim sistemi dosyalarını bozmasıdır. Başka nedenlerle de işletim sistemi dosyaları bozulabilir.Oyunu açarken karşıma bu çıkıyor sonra kapanıyor 3-4 kere oyunu sildim yükledim. Origini kaldırdım geri yükledim bir türlü çözemedim. Başka yerlerde Windows sürümünden kaynaklı yazıyor sistemim zaten Windows 10.
sfc /scannow
Söylediğiniz işlemleri yaptım sistemi yeniden başlattım bu şekilde bir şey çıktı.Windows 7 veya 8.1 kullananlar doğrudan Windows 10 64 Bit'e geçsinler:
Windows 10 Türkçe İndirme ve Kurulum
Windows 10 Sürüm 22H2 resmi Microsoft Türkçe ISO dosyasını buradan indirebilirsiniz. Format atmak yerine dosyalarınızı kaybetmeden sadece son sürüme yükseltmek istiyorsanız Microsoft'un bu aracını indirip çalıştırmanız yeterli. İndirin: Windows 10 Sürüm 22H2 64 Bit Türkçe | Resmi Microsoft ISO...www.technopat.net
EA açık açık Windows 10 kullanmanız gerektiğini söylüyor:
Bu hatayı alıyorsanız sistem dosyalarınızda bozukluk olabilir. Bunun nedeni de genelde sisteme yüklenen korsan yazılım/oyunların zamanla işletim sistemi dosyalarını bozmasıdır. Başka nedenlerle de işletim sistemi dosyaları bozulabilir.
Onarım için Komut İstemi'ni yönetici olarak çalıştırıp komutu girin:
Bittikten sonra aldığınız sonucu konuda paylaşın ve Windows'u yeniden başlatın.Kod:sfc /scannow
Şuan güncelleştirmeyi yapıyorum. Umarım oyun sıkıntısız bir şekilde çalışır. Yardımlarınız için teşekkürler.Bozuk dosyalar başarılı bir şekilde onarılmış fakat Windows sürümünüz 3 yıl kadar eski. 1809'a güncelleyin:
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.