Apex Legends r5apex.exe - Uygulama Hatası: bellek read olamadı

Xantia

Decapat
Arkadaşlar oyunu kurup çalıştırdığımda böyle bir hata verdi:

366842

Son düzenleyen: Moderatör:
Ufak bir bakındım yabancı forumlara falan sanırsam sorun işletim sistemiyle alakalı. Windows 10 altı işletim sistemlerinde oluyormuş bu hata. İşletim sistemlerinizi güncellemeyi deneyin.

Oyunun kendi sitesinden sistem gereksinimlerine baktım önerilende Win7 64 bit yazıyor.
Aynı sorun bende de var, bu sorunu çözersek çok iyi olur. Oyunu oynamayı cidden çok istiyorum.

Arkadaşlar, dün Apex Legends oyununu indirdim ve bugün oyunu açmaya çalıştım. Oyun açılırken fotoğraftaki hata karşıma çıkıyor. Bu hatayı nasıl düzeltebilirim? İşletim sistemim Windows 8.1. Teşekkürler.

367778

Aynısı bende de var bütün çözümleri denedim olmadı, oyunun işletim sistemi Win 10 olduğu için Win 10 altı işletim sistemlerini açmıyormuş, benim Win8.1.

Bu hatayı alıyorum 2-3 gündür hiçbir şey yoktu. Şimdi oyuna giriyorum 6-7 veya 3-4 dakika sonra bu hatayı veriyor, ve oyundan atıyor. Sistemimde bi sıkıntı yok neden oluyor acaba ?

368295

• RAM yetersiz geliyor olabilir. En az 6GB RAM'e sahip değilseniz RAM yükseltin. Yeterli RAM'e sahipseniz Sanal Bellek oluşturun.
  • Oyun hariç arka planda çalışan tüm yazılımları kapatın.
  • Komut İstemini yönetici olarak başlatın ve sfc /scannow komutunu girin, tamamlanana kadar bekleyin. Sonra sistemi yeniden başlatın.

Öncelikle merhaba. Apex legends indirdim oyunu açmaya çalıştığımda ise easy anti cheat tan sonra bellek read olmadı hatası almaya başladım, bilgisayarımda herhangi bir crack oyun yok virüs taramasını AVG ile yaptım bilgisayarı da kısa bir süre önce formatlamıştım. Daha önceki konulara baktım ancak çözüm bulamadım yardımcı olur musunuz?

Sistem Özelliklerim;
Windows 8.1 Single Language 64-bit (6.3, Build 9600)
BIOS: 0802
Intel(R) Core(TM) i5-4440 CPU @ 3.10GHz (4 CPUs)
4GB RAM 1600Mhz CL11 (yakın zamanda 8 yapacağım)
DirectX 11
MSI NVIDIA GeForce GT 1030 Aero ITX O.C
Anakartımı Tam Olarak Bilmiyorum Ancak Anakartın Üzerinde H81M-E/M-51AD Yazıyor

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı