Discord'a en basit nasıl erişilir?

Cyclone11

Centipat
Daha fazla  
Kapandığından beri Discord kullanmıyorum ve şu anda tekrar erişim sağlamam gerekti. En makul ve hızlı erişim yolu ve türleri hakkında tavsiyeniz varsa sevinirim. Not: Şimdilik bilgisayar üzerinden lazım ama ileride telefondan da olabilir, onun için de çözümünüz varsa iyi olur.

Kapandığından beri Discord kullanmıyorum ve şu anda tekrar erişim sağlamam gerekti. En makul ve hızlı erişim yolu ve türleri hakkında tavsiyeniz varsa sevinirim. Not: Şimdilik bilgisayar üzerinden lazım ama ileride telefondan da olabilir, onun için de çözümünüz varsa iyi olur.
Arada bir giriyorsanız vpn'li tarayıcılar, sık sık giriyorsanız uygulamayı pc ye kurup goodbyedpi olabilir. Telefondan vpn uygulaması dışında pek pratik çözüm yok.

GoodbyeDPI kullan geç hocam. Proton VPN'e vs.'de yönelebilirsin kısa vadeli kullancaksan.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı