Apex Legends "Service update failed" hatası

LADES312

Hectopat
Katılım
6 Aralık 2020
Mesajlar
151
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Böyle bir hata alıyorum.

1638679565257.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleme:
bende bir anda oldu normalde boş zamanlarımda oynardım yaklaşık 1 2 haftadır böyle
Ben yaptım o hata link o linki girin dosyayı indirin oyunun klasörüne yapıştırın dosya değişimi mi yapmak istiyorsunuz dicek evete basın ve de internet ayarlarından korumaları devre dışı bırakın ki bi daha güncelleme yapabilsin
 
Çözümü buldum hatadaki linke girin oradaki dosyayı indirin, onra Steam'den Apex dosya konumunu açın Easy Anti-Cheat dosyasına girin ve indirdiğiniz dosyayı içeri açıp atın açtığınızda yükleme seçenekleri gözükecek current olanı seçip yükleyin. Ardından oyunun tadına varın.
 
Sorunun üstündeki linki Google'a yazın orada Easy Anti-Cheat'i bir daha indiriyorsunuz oradaki link açılmazsa VPN ile deneyin. İndirdikten sonra yeni Easy Anti-Cheat'in dosyasını bulup Apex'in yerel dosyalarındaki Easy Anti-Cheat setupla değiştirin. Sonra açın onarın sonra oyun oynanabilir hale gelmiş olacak.
 

Çözüm işe yarıyor, link üstte verilmiştir herkese teşekkürler.

Sorun da burada başlıyor. Bunu indirip kurabilsem belki düzelecek ama o linkteki bağlantıya tıkladığımda girmiyor. VPN de işe yaramadı. Acaba birisi indirip bir siteye upload etse oradan indirsek? Silip yüklemek de işe yaramadı, ekran kartım güncel. PC de boş yer de var. Kafayı yedim beynimi içtim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı