Apex Legends ses takılması

Harameyn Alamut

Centipat
Daha fazla  
Apex Legends adlı oyunu yeni indirdim. Oyunu açtığımda ses takılıyor. Bir süre sonra düzeliyor. Aynı şu linkteki videonun 0.40 dakikasındaki gibi

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çözümü nedir bilen var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun bug legends olduğu için çoğu oyuncularda sıkıntı yaşıyor senin gibi. Mesela ben de sadece lobi ekranında 30 saniyede bir 1 dakikalığına oyunun fps i 5 e kadar düşüyor ve aynı bu ses geliyor. Oyuna girince bir sorun kalmıyor. İnternetten baya araştırdım ama ben yararlı bir şey bulamadım.

Oyun bug Legends olduğu için çoğu oyuncularda sıkıntı yaşıyor senin gibi. Mesela ben de sadece lobi ekranında 30 saniyede bir 1 dakikalığına oyunun FPS'i 5'e kadar düşüyor ve aynı bu ses geliyor. Oyuna girince bir sorun kalmıyor. İnternetten bayağı araştırdım ama ben yararlı bir şey bulamadım.

Oyunu 3 gündür oynuyorum. Çok fazla hatayla karşılaşmadım. Sadece bir tane hataya denk geldim. Arkadaşımla maç girdik harita beyazdı bazı yerler maviydi. Uçaktan atladık fakat bir yere varamadık boşluğa düştük. Oyun çöktü. Sadece 3 gündür oynayıp böyle bir hatayla karşılaştıysam sonrasını düşünemiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı