SwishTTT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Eylül 2019 Mesajlar 3.261 Çözümler 5 Yer Karolinska University Hospital, Solna, İsveç Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2020 #1 Evet Steam'a bağladığımız zaman kalıcı mı oluyor? Yani, söyle anlatayım diyelim tekrar orgine dönmek istiyorum. Bağlantıyı, kaldırıp tekrar dönebilir miyiz?
Evet Steam'a bağladığımız zaman kalıcı mı oluyor? Yani, söyle anlatayım diyelim tekrar orgine dönmek istiyorum. Bağlantıyı, kaldırıp tekrar dönebilir miyiz?
JohnConstantine Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Kasım 2016 Mesajlar 3.920 Makaleler 3 Çözümler 46 Yer Jerusalem 4 Kasım 2020 #2 Steamden oyuna girdiğinizde sizi origin'e yönlendirecek, orada mevcut hesabınızla giriş yapabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Steamden oyuna girdiğinizde sizi origin'e yönlendirecek, orada mevcut hesabınızla giriş yapabilirsiniz.
KS KS SwishTTT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Eylül 2019 Mesajlar 3.261 Çözümler 5 Yer Karolinska University Hospital, Solna, İsveç Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2020 #3 JohnConstantine dedi: Steam'den oyuna girdiğinizde sizi Origin'e yönlendirecek, orada mevcut hesabınızla giriş yapabilirsiniz. Eki Görüntüle 726092 Genişletmek için tıkla... Onu bilyorum Steam'a bağlıyorsun. İşte o bağlantı kalıcımı onu öğrenmek istiyorum. Artı 0 Eksi
JohnConstantine dedi: Steam'den oyuna girdiğinizde sizi Origin'e yönlendirecek, orada mevcut hesabınızla giriş yapabilirsiniz. Eki Görüntüle 726092 Genişletmek için tıkla... Onu bilyorum Steam'a bağlıyorsun. İşte o bağlantı kalıcımı onu öğrenmek istiyorum.
JohnConstantine Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Kasım 2016 Mesajlar 3.920 Makaleler 3 Çözümler 46 Yer Jerusalem 4 Kasım 2020 #4 SwishTTT dedi: Onu bilyorum Steam'a bağlıyorsun. İşte o bağlantı kalıcımı onu öğrenmek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Bağlantı kalıcıdır. Artı 0 Eksi
SwishTTT dedi: Onu bilyorum Steam'a bağlıyorsun. İşte o bağlantı kalıcımı onu öğrenmek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Bağlantı kalıcıdır.
3 303267 Hectopat Katılım 11 Şubat 2020 Mesajlar 678 Çözümler 2 4 Kasım 2020 #5 SwishTTT dedi: Evet Steam'a bağladığımız zaman kalıcı mı oluyor? Genişletmek için tıkla... Evet. Artı 0 Eksi