Apex Legends Twitch'in İçinden Geçti!

İşin komik yanı şu;

''Ya ben asla oynamam ya işte böyle kötü oyun şöyle kötü oyun yok onun çakması'' diyen insanların aslında Fortnite, Overwatch, Pubg gibi oyunlar oynayıp da başka bir Battle Royale oyununu çekememesi gerçekten çok üzücü. Şahsen Pubg alıp sadece 2 saat oynamış biri olarak şunu söylebilirim Apex Legends hakkında. Gerçekten çoğu şey düşünülüp hesaplanarak yapılmış hala eksikleri olan bir oyun. Ama oynanış bakımından tutun da her konuda çok başarılı. Oynuyorum gayet zevk alıyorum. Hele 3 kişilik bir arkadaş grubunuz da var ise bence bu fırsatı kaçırmadan oynamanızı tavsiye ederim.

İyi forumlar.

Cidden oynamadan, deneyimlemeden yorum yapmayalım. Oyunun vuruşunun zevki, karakterlerin dengesi çok güzel. Ayrıca optimizasyonu harika.

Tek sıkıntısı silahların aşırı az vurması. Nerdeyse her silahla bir takıma beş şarjör atmanız gerekiyor.

Cidden oynamayıp, sadece Battle Royale adını duyup hemen entel triplerine girmeyin. Daha oyuna bakmadan "yha bitirin şu br'yi" diyenlerinde Korsan oyunlardan, ve Lol'den kafasını kaldırdığını pek sanmıyorum.

Bundan sonra yeni çıkan her oyun bu şekilde olacaktır. Yapımcılar önde gelen yayıncılara ne vaat ediyor bilmiyorum fakat hepsi bir anda yeni oyunlara geçiyorlar. Ücretsiz olması da önemli etken.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yayıncıların coğu izleyici çekmek için oynuyor. F2P Origin oyununda hile olmama şansı var mı sizce? Bazı karakterlerin oynanış keyfi var ama Battlaroyale'dan cok close combat pompalı yani, aim yok tutturan öldürüyor. Loot bulmak imkansız derecesine yakın, mevzu tamamiyle zırh bulmak mor zırh bulan immortal. Ders alınması gereken ise ping muhabbeti tamam cok realistik değil ama işaretleme iletişimleri cok rahatlamış ve keyifli yapmış. Neredeyse mikrofona ihtiyaç yok.

Oyun gayet güzel 400 saat PUBG 200 saat Fortnite oynadığım için yapıyorum bu yorumu. Oyun gayet sarıyor ve kolay kolay bitecek gibi değil Oyunun turnuva hazırlıkları bile başlamış durumda.

Overwatch ne alaka hocam?

Tahminen bir ay içinde twitch sırasını 5 6 basamak kaybedecek.

Şimdi olay basit arkadaşlar.
Bakıyorum bütün PUBG, Fortnite VS. oynayan yayıncıların hepsi Apex Legends oynuyor şu an. İzlenmesi o yüzden bu kadar yüksek. Ninja bile 1 hafta Fortnite atmadı sürekli bunu oynuyor. Bir süre sonra sponsorluk bitince Realm Royale gibi olur. Ya da COD Black Ops 4 gibi. İzlenmesi gene Fortnite, LoL, PUBG, ve CS:GO'nun altına düşer.
Ya da en iyi ihtimal oyunu geliştirmeye ve sürekli yeni şeyler eklenmeye çalışılırsa (İzlenmesi gene de bir süre sonra PUBG ve Fortnite'ın altına düşer.) ama Realm Royale ve COD gibi olmaz. Yavaş yavaş oyuncu kazanır. Yani Realm Royale gibi çok düşmez demek istiyorum. Hala piyasada oynanan ve tercih edilen bir oyun halinde kalır. Çok çok tutsa bile Fortnite ve PUBG'nin önüne geçemez.
Ama bu sektörde PUBG ve Fortnite tahtı korurlar.

"MoRuQ ÇöPnİtE ve BuGc BiTtİ yHa. ApEx LeGeNdS oYnUyO hErKes." diye bir şey olmaz yani.

Ayrıca Marshmello etkinliğinde Fortnite Twitch'de 550.000 ve Youtube'de 200.000 izleniyordu. O zaman kimse demedi böyle bir şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…