Apex Legends UTF-16 hatası

İşletim sistemi
Windows 10

vedat eren

Decapat
Arkadaşlar hata hakkında bilgisi olan var mı? Oyunu sildim, yükledim fakat olmadı. Windows'u baştan kurup tekrar denedim, olmadı.

Ekran görüntüsü 03-02-2020 23.07.45.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Bulunan klasöre gidip ''profile.cfg'' uzantılı dosyayı ''profile.cfg.old'' yapmanızı, daha sonra C:\Kullanıcılar\''Bilgisayar Adın''\Saved Games\Respawn\Apex\profile kısmına gelip ''profile'' yazan dosyayı ''profile.old'' yapıp, daha sonra bilgisayarı yeniden başlatıp oyuna girmeyi deneyin lütfen.

Bulunan klasöre gidip ''profile.cfg'' uzantılı dosyayı ''profile.cfg.old'' yapmanızı, daha sonra C:\Kullanıcılar\''Bilgisayar Adın''\Saved Games\Respawn\Apex\profile kısmına gelip ''profile'' yazan dosyayı ''profile.old'' yapıp, daha sonra bilgisayarı yeniden başlatıp oyuna girmeyi deneyin lütfen.
Malesef halen aynı devam ediyor
Yorum için teşekkürler.

Malesef halen aynı devam ediyor
Yorum için teşekkürler.
Bazı kullanıcılar ekran kartının sebep olduğunu temiz bir şekilde silinip kurulması gerektiğini yazmış. Aynı durum oyunun silinmesi ve yüklenmesi içinde geçerli. Bugün NVIDIA yeni bir güncelleme yayımladı acaba güncelleme yaptıktan sonra mı bu durum ile karşılaştınız?

Bazı kullanıcılar ekran kartının sebep olduğunu temiz bir şekilde silinip kurulması gerektiğini yazmış. Aynı durum oyunun silinmesi ve yüklenmesi içinde geçerli. Bugün NVIDIA yeni bir güncelleme yayımladı acaba güncelleme yaptıktan sonra mı bu durum ile karşılaştınız?
Kendiliğinden güncelleme yaptıysa bilemiyorumm ekran kartim msi rx470
Ama sistemi baştan sifirladim komle tekrar ayni hata
Oyunu temiz ve ekran kartını temiz silip yükleyecem olmazsa
komple baştan kuracam windowsu

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı