Apex Legends vs CoD Warzone

Engin.Erkurt

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar CoD Warzone oynuyordum fakat artık teknik sorunlardan gına gelmeyi başladı. Oyuna saçma sapan güncellemeler getiriyorlar ama bir türlü sorunları çözmüyorlar. Oyun fullscreen Borderless'da, fullscreen yapmaya çalışınca hata verip oyun kapanıyor. Açtığımda fullscreen olmuş oluyor fakat Alt+Tab attığımda yine aynı hatayı veriyor ve yine kapanıyor. En ufak bir grafik ayarı mı değiştirdim, yine aynı hatayı verip kapanıyor. Yeni güncellemede on-demand texture streaming diye bir şey gelmiş. Günlük belirli sınırlarda daha iyi görüntü için oyun esnasında texture falan yüklüyor sanırım ben de pek çözemedim. Bu ayarı kapatmak istediğimde yine aynı hatayı verip oyundan atıyor. Üstelik tekrar girdiğim zaman ayar kapanmamış oluyor. Madem kapatılmıyor niye böyle bir ayar koydunuz. Oyuna birkaç gün 40GB güncelleme geldi. Bugün de 10GB. Bu kadar sık ve büyük güncellemeler ile bu sorunları nasıl çözemiyorlar hala anlamadım. Uzun lafın kısası bu teknik hatalardan bıktım. Apex Legends seviliyor bende o yüzden Warzone silip Apex Legends yüklesem mi diye kararsız kaldım ve buraya yazdım. Sizce ne yapmalıyım? Bu hataları bir tek ben mi yaşıyorum?

Apex Legends oynuyorum. Tavsiye ederim. Premiumsuz Geforce'dan oynuyorum. 60 saatim var. Oyun çok hareketli, pusma vesaire çok az. Hep aksiyon var. Bence Apex'e şans vermelisin.

Apex'e şans verdim ama Warzone'den daha kötü. Tek oyun oynayacaksan Warzone oynamalısın Apex olsun PUBG Steam olsun bunları bir kenara bırak en süper oyunlardan bir tanesi. Ben o sorunları bilgisayarımdaki C++ paketlerini güncelleyerek ve .net paketlerini günceleyerek çözdüm. Sorunlar sizde arkadaşlar bilgisayardaki ek araçları güncelleyin böylelikle Windows'taki ve oyunlardaki entegre ayarlar ile çakışıp oyunlar kapanmayacaktır. Ben her ay direcxt web yüklerim aynı olsa bile içlerinde güncellenmiş birkaç dosya oluyor. Vcredit dosyalarını güncellerim. .net paketlerini veya benzer packları güncellerim Warzone da hiç sorun yaşamadım Allah'a şükür şu an.

Apex'e şans verdim ama Warzone'den daha kötü. Tek oyun oynayacaksan Warzone oynamalısın Apex olsun PUBG Steam olsun bunları bir kenara bırak en süper oyunlardan bir tanesi. Ben o sorunları bilgisayarımdaki C++ paketlerini güncelleyerek ve .net paketlerini günceleyerek çözdüm. Sorunlar sizde arkadaşlar bilgisayardaki ek araçları güncelleyin böylelikle Windows'taki ve oyunlardaki entegre ayarlar ile çakışıp oyunlar kapanmayacaktır. Ben her ay direcxt web yüklerim aynı olsa bile içlerinde güncellenmiş birkaç dosya oluyor. Vcredit dosyalarını güncellerim. .net paketlerini veya benzer packları güncellerim Warzone da hiç sorun yaşamadım Allah'a şükür şu an.
Hocam Warzone'yi bende seviyor ve oynuyordum fakat yukarıda anlattığım gibi çok fazla sorun yaşıyorum. Apex'e bir şans vereceğim sanırım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı