Engin.Erkurt
Hectopat
Daha fazla
Arkadaşlar CoD Warzone oynuyordum fakat artık teknik sorunlardan gına gelmeyi başladı. Oyuna saçma sapan güncellemeler getiriyorlar ama bir türlü sorunları çözmüyorlar. Oyun fullscreen Borderless'da, fullscreen yapmaya çalışınca hata verip oyun kapanıyor. Açtığımda fullscreen olmuş oluyor fakat Alt+Tab attığımda yine aynı hatayı veriyor ve yine kapanıyor. En ufak bir grafik ayarı mı değiştirdim, yine aynı hatayı verip kapanıyor. Yeni güncellemede on-demand texture streaming diye bir şey gelmiş. Günlük belirli sınırlarda daha iyi görüntü için oyun esnasında texture falan yüklüyor sanırım ben de pek çözemedim. Bu ayarı kapatmak istediğimde yine aynı hatayı verip oyundan atıyor. Üstelik tekrar girdiğim zaman ayar kapanmamış oluyor. Madem kapatılmıyor niye böyle bir ayar koydunuz. Oyuna birkaç gün 40GB güncelleme geldi. Bugün de 10GB. Bu kadar sık ve büyük güncellemeler ile bu sorunları nasıl çözemiyorlar hala anlamadım. Uzun lafın kısası bu teknik hatalardan bıktım. Apex Legends seviliyor bende o yüzden Warzone silip Apex Legends yüklesem mi diye kararsız kaldım ve buraya yazdım. Sizce ne yapmalıyım? Bu hataları bir tek ben mi yaşıyorum?