Apex Legends yükleme ekranında kalıyor

İşletim sistemi
Windows 10

FlatlineW

Femtopat
Daha fazla  
Apex Legends'e gelen yeni güncellemede oyuna girerken yükleme ekranı çok uzun sürüyor, ardından ekte gördüğünüz hatayı veriyor tekrar denediğimde de giriyor fakat bu yükleme yaklaşık 10 dakika sürüyor. Oyundan soğudum resmen. Ne yapmam lazım?

Dosya Ekleri

• apex.png
    apex.png
    1,4 MB · Görüntüleme: 93
Son gelen yamadan sonra ciddi hatalar ortaya çıktı. Ben ilklerde kasmayan oyunu kasarak oynamaya başladım, sonra ne oldu bilmiyorum ama çözüldü. Şimdi de oyuna girip sıraya girince ve oyun bulup başlatınca oyuna girmeden bir hata veriyor. Daha sonra farkına vardım ayarlarla oynayınca bu sorunu veriyordu. Bende ayarları oyun içindeyken değiştirdim. Şu an attığında server değiştirebiliyorsan onu dene ya da direk internetten koduyla beraber ara, ben bunun gibi bir sorun yaşamıştım ama kendiliğinden çözülmüştü. Herhangi bir şey yapmamıştım. İnternette de pek çözüm bulamamıştım ama denemekte fayda var. Biliyorum bu yazdığım hastayım diyen birisine hastaneye git demek gibi ama ne bileyim bilgilendireyim dedim. :D
Ha, bir de modeme reset atmayı dene...

Apex Legends'e gelen yeni güncellemede oyuna girerken yükleme ekranı çok uzun sürüyor, ardından ekte gördüğünüz hatayı veriyor tekrar denediğimde de giriyor fakat bu yükleme yaklaşık 10 dakika sürüyor. Oyundan soğudum resmen. Ne yapmam lazım?
Bende de bekletiyordu ve ekran kartının fanları yüksek devirli çalışıyordu. Bu güncelleme benim açımdan çok felaket şeylere yol açtı. Ekran kartının voltajını düşürdüm oynuyorum şu an da.

Merhabalar,

• Ethernet ise Wi-Fi, Wi-Fi ise Ethernet bağlantısına geçmeyi deneyin.

• Apex Legends klasörüne gidin. Exesine (hem Launcher hem r5apex.exe'ye) sağ tık özellikler üstten güvenlik aşağıdan kullanıcı listesine tek tek tıklayın tam denetim izin ver yapın.

• Oyunu Steam'den oynuyorsanız Origin'den, Origin'den oynuyorsanız Steam'den indirip kurup oynamayı deneyin. (Eski oyununuzu silin)

• VPN bağlantısıyla bağlanmayı deneyin. Sunucu olarak Almanya lokasyon olan bir yer seçin. Ya da Hollanda veya paris olabilir. Pingim yüksek mi olur? Ben nordvpn kullanıyorum. Her şeyimde normalde 45 ping veriyor bana Apex serverları VPN'le 55-60 alıyorum. 80e kadar idare edilir. Surfshark VPN de olabilir. Bunlar ücretlidir. Ancak Free sektörde hotspot Shield olabilir sanırım. Deneyin.

• Origin'i silip tekrar kurun.

Birinden biri sorununuzu çözecektir.

Saygılarımla

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı