MUSA DOĞAN Hectopat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2025 #1 Oyun ekranı acılıyor ve tam oyuna girerken anti-cheat hatası alıyorum. Anlamadım internette dolaşıp baktım bir şeyler denedim yine de değişmedi aynı sıkıntı devam ediyor. Nasıl cözeceğimi anlamış degilim, bilgisi olan biri yardım edebilir mi? Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2025-03-31 221656.png 2,1 MB · Görüntüleme: 22
Oyun ekranı acılıyor ve tam oyuna girerken anti-cheat hatası alıyorum. Anlamadım internette dolaşıp baktım bir şeyler denedim yine de değişmedi aynı sıkıntı devam ediyor. Nasıl cözeceğimi anlamış degilim, bilgisi olan biri yardım edebilir mi?
yabancı_adam Picopat Katılım 8 Şubat 2025 Mesajlar 252 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2025 #2 Program Files (x86)'yi aç. 'EasyAntiCheat' klasörünü aç. 'EasyAntiCheat.exe'yi çalıştır. Açılır menüden 'Apex Legends'i seç. 'Servisi Onar'a bas. Sonra Apex Legends'ı çalıştır, ve tamamdır! eğer işe yaramaz ise Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Program Files (x86)'yi aç. 'EasyAntiCheat' klasörünü aç. 'EasyAntiCheat.exe'yi çalıştır. Açılır menüden 'Apex Legends'i seç. 'Servisi Onar'a bas. Sonra Apex Legends'ı çalıştır, ve tamamdır! eğer işe yaramaz ise Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS MUSA DOĞAN Hectopat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2025 #3 Aynı hata devam ediyor bunların ikisini de denedim ama hata hala devam ediyor. Artı 0 Eksi