Apex Legends'da gelişmek

polenix

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, ben Apex'i tam bir kolsuz gibi oynuyorum. Bana daha iyi bir oyuncu olmamı sağlayacak tavsiyeler verir misiniz?

Sadece Apex Legends için değil tüm fps oyunları için gelişmenin en kesin yolu antrenman yapmak. Steamden Aim Lab'i ücretsiz indirip hashasiyetini ayarladıktan sonra aim çalışabilirsin. Onun dışında oyunun antrenman modu da var. Bol bol pratik mükemmel yapar.

Aimini geliştirmek için Firing Range moduna girip r-301 alın ve silaha sadece light mag eklentisini takın yani barrel stabilizer gibi şeyler takmayın. Sonrasında ise silahı tekli moda alın ve oradaki metal adam silüeti gibi şeyler vardı adını unuttum, onlara teker teker headshot atmaya çalışın(belli bir süreden sonra hepsine hızlı hızlı headshot atmaya başlarsınız) Spray geliştirmek için ise oyunda en çok kullandığınız silahlarla yine Firing Range kısmında spray antremanları yapabilirsiniz.

Apex Legends kadar yeni oyuncu düşmanı bir oyun görmedim. Tüm karakterlerimde toplam 50 kişiyi öldürmüşümdür en fazla, ama karşıma gelen kişiler 20000 oyuncu öldürmesi olanlar filan. Dereceli maçların 2 kişi girilmemesi de çok saçma gerçekten.

Arkadaşlar, ben Apex'i tam bir kolsuz gibi oynuyorum. Bana daha iyi bir oyuncu olmamı sağlayacak tavsiyeler verir misiniz?
Sezon 0 da bırakmıştım. 1 aydır yeniden başladım. 15 win aldım başladığımdan beri. Bol bol oynaman gerekiyor. Loadout'unu iyi belirlemen gerekiyor. Genel algının aksine (sniper + smg veya sniper + rifle) rifle + rifle ve smg + smg iyi seçenekler oluyor genelde.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı