Apex Legends'ta karakter önerisi

MrClearo

Decapat
Daha fazla  
Merhaba Octane'ya da revenant açmayı düşünüyorum. Agresif oynamayı tercih ediyorum sizce hangisini açmalıyım ilk önce ikisi de benzer bir bakıma fakat hangisini ilk tercih etmeliyim tam emin olamadım. Sizce hangisi daha iyidir? Başka önerilere de açığım tabii ki.

Merhaba Octane'ya da revenant açmayı düşünüyorum. Agresif oynamayı tercih ediyorum sizce hangisini açmalıyım ilk önce ikisi de benzer bir bakıma fakat hangisini ilk tercih etmeliyim tam emin olamadım. Sizce hangisi daha iyidir? Başka önerilere de açığım tabii ki.
Vantage derim. Isterseniz Q ile agresif olabilirsiniz isterseniz Ultimate ile sakince uzaktan saldirabilirsiniz. Pasif olarak karsi takımda kac kisi kalmis ve zirhlari nedir bakabiliyorsunuz birde. Muthis bir karakter.

Vantage derim. Isterseniz Q ile agresif olabilirsiniz isterseniz Ultimate ile sakince uzaktan saldirabilirsiniz. Pasif olarak karsi takımda kac kisi kalmis ve zirhlari nedir bakabiliyorsunuz bir de. Muthis bir karakter.

Evet gördüm onu beğendim de karakteri. Ama şu an gözüme çarpan Octane ve revenant ilk onlardan birini açmak istiyorum. Oyunda yeniyim henüz o yüzden sanırım revenant açacağım dediğiniz gibi.

Vantage, Horizon, Yeni Gelen Karakter, Octane, Bangalore aklima ilk gelenler.

Eskileri biliyorum ama yenilere biraz uzağım, uzak mesafe olur yakın çatışma olur bana güçlü bir şeyler lazım, rampart bir de uçan kısa saçlı bir abla vardı ancak ikisinin de ana özelliği ve pasifi pek güçlü gelmemişti.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı