Apex M750 alınır mı?

batuhan akbas

Megapat
Öncelikle herkse merhaba,
Geçenlerde arkadaşlarla bir internet Cafe'ye gittim. Oradaki bilgisayarda SteelSeries Apex M750 klavye vardı. Daha önce çok sesliler diye mekanik klavylere karşı ön yargım vardı. Ancak şimdi bildiğiniz aşık oldum. Ben de bir tane almak istedim. Fakat fiyatlar bildiğiniz gibi biraz tuzlu. Ancak çok iyi bir indirimde bu klavyeyi buldum.
Çok hoş duruyor ama pişman olur muyum? Bunun yerine membran falan alıp ekran kartını 5700XT bile yapabilirim. Ama çok ayrı bir zevk veriyor mekanik klavyeler. Bu yüzden alsam değer mi diye yardımınıza ihtiyacım var.
Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle herkse merhaba,
Geçenlerde arkadaşlarla bir internet Cafe'ye gittim. Oradaki bilgisayarda SteelSeries Apex M750 klavye vardı. Daha önce çok sesliler diye mekanik klavylere karşı ön yargım vardı. Ancak şimdi bildiğiniz aşık oldum. Ben de bir tane almak istedim. Fakat fiyatlar bildiğiniz gibi biraz tuzlu. Ancak çok iyi bir indirimde bu klavyeyi buldum.
Çok hoş duruyor ama pişman olur muyum? Bunun yerine membran falan alıp ekran kartını 5700XT bile yapabilirim. Ama çok ayrı bir zevk veriyor mekanik klavyeler. Bu yüzden alsam değer mi diye yardımınıza ihtiyacım var.
Teşekkürler.
İllaha bu şekilde fiyatı olan bir klavye almak zorunda değilsiniz. Gamepower Katana gibi klavyelerde var ancak bu fiyata bu kalitede zor ben olsam kaçırmam.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı