Steelseries M750 Alınır mı?

• Konuyu başlatan d0nut
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 22
  • Görüntüleme 5.827
Razer Blackwidow Ultimate kullandığımdan biraz o clicky ses hoşuma gidiyordu açıkçası fakat son bir haftadır arkadaşımın K70 mk2 rapidfire modelini kullanmaya başlayınca oyunlarda ciddi bir hız farkı yarattığını farkettim. Blue switchten direk speed switche geçmek alışma sürecini uzatacağını düşündüğümden ortası olan red switch almayı düşünüyorum bende. Yasnlız Steelseries M750'nnin switchleri ve Corsair K70'in Cherry MX'i arasında kaldım. Geçtiğimiz hafta gameekstrada ikisini de kullanma imkanı bulduğumda M750 gayet hoş bir basma hissi uyandırmıştı bana. Ekipmanların Steelseries olması ve M750 TKL modelinin sade ve minimalist bir tasarımı olması biraz aklımı çeliyor sanırım.
Elbette. Kişiden kişiye değişir ancak cherry mx switchler piyasada en bilinen switchler arasında. Corsair sizi üzmez. Şu an kullanıyorum memnunum. Steelseries de güzel bir markadır. Kulaklığım ve mousem steelseries. Memnunum hepsinden. Ama bana kalırsa corsair k70 alınmalı. Ben de alacağım zaman aralarında kalmıştım. Bayağı bir araştırma yaptıktan sonra corsair k70'e karar verdim. Ayrıca şu anda olmaması gerektiği kadar düşük bir fiyatta indirimde.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı