Apex Pro mini F tuşlarını çalıştırma

Bilmiyorum hocam hiç. Tuş geldi bende güncellemeyi yapınca istersen uygulama içi foto at yardımcı olmaya calisiyim. Ben dermoshark k8 aldım.

Bilmiyorum hocam hiç. Tuş geldi bende güncellemeyi yapınca istersen uygulama içi fotoğraf at yardımcı olmaya çalışayım. Ben dermoshark K8 aldım.

Hocam vallahi bende sizin gibi iade oluşturdum yarın iade edeceğim çünkü bunla uğraşılmaz trendyol farklı değişik birşey satıyor sanırım . 5 bine klavye önerir misiniz bilindik marka SteelSeries Razer gibi.

Hocam bende çok anlamıyorum. Darmoshark K8 sipariş ettim. Teknoloji şans işi bilindik marka idi ama sorun çıktı mesela. VGN X68 falan bakabilirsin.

Hocam bende çok anlamıyorum. Darmoshark K8 sipariş ettim. Teknoloji şans işi bilindik marka idi ama sorun çıktı mesela. VGN X68 falan bakabilirsin.

Tamam hocam ilginiz için sağ olun iyi günler.

Hocam tekrardan rahatsız ediyorum ama bunu iade edip Amazon'dan aynı klavyeyi alsam bir sıkıntı çıkar mı Trendyol'da 3500 Amazon'da 4800.

Son düzenleme:
Tamam hocam ilginiz için sağ olun iyi günler.

Hocam tekrardan rahatsız ediyorum ama bunu iade edip Amazon'dan aynı klavyeyi alsam bir sıkıntı çıkar mı Trendyol'da 3500 Amazon'da 4800.

Kral genel olarak sıkıntıları var yurtdışındada bir daha olacak bir şey değil ama yine şansını deneyebilirsin.

Kral genel olarak sıkıntıları var yurtdışındada bir daha olacak bir şey değil ama yine şansını deneyebilirsin.

Wireless olmayan modelini nereden bulabilirim? onda bir sıkıntı cıkarmı

Hocam ben bu klavyeyi iade ettim de hala kargo aşamasında diyor gebzede kabul edilir değil mi?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı