E Entromialpemp Centipat Katılım 20 Haziran 2023 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2024 #11 Uğur Asil dedi: Zaten dönüştürücü çıkıyor içinden. Ben iade ettim kabul oldu. Genişletmek için tıkla... Ne zaman ettiniz hocam bende iade kargo kodu oluşturdum 20 dk önce trendyol üzerinden. Uğur Asil dedi: Zaten dönüştürücü çıkıyor içinden. Ben iade ettim kabul oldu. Genişletmek için tıkla... Hocam bir de ne aldınız bunu iade edip Teknosa'dan amazondna falan alsam yine aynı soeun çıkar mı?
Uğur Asil dedi: Zaten dönüştürücü çıkıyor içinden. Ben iade ettim kabul oldu. Genişletmek için tıkla... Ne zaman ettiniz hocam bende iade kargo kodu oluşturdum 20 dk önce trendyol üzerinden. Uğur Asil dedi: Zaten dönüştürücü çıkıyor içinden. Ben iade ettim kabul oldu. Genişletmek için tıkla... Hocam bir de ne aldınız bunu iade edip Teknosa'dan amazondna falan alsam yine aynı soeun çıkar mı?
Uğur Asil Decapat Katılım 15 Temmuz 2023 Mesajlar 120 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2024 #12 Bilmiyorum hocam hiç. Tuş geldi bende güncellemeyi yapınca istersen uygulama içi foto at yardımcı olmaya calisiyim. Ben dermoshark k8 aldım.
Bilmiyorum hocam hiç. Tuş geldi bende güncellemeyi yapınca istersen uygulama içi foto at yardımcı olmaya calisiyim. Ben dermoshark k8 aldım.
E Entromialpemp Centipat Katılım 20 Haziran 2023 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2024 #13 Uğur Asil dedi: Bilmiyorum hocam hiç. Tuş geldi bende güncellemeyi yapınca istersen uygulama içi fotoğraf at yardımcı olmaya çalışayım. Ben dermoshark K8 aldım. Genişletmek için tıkla... Hocam vallahi bende sizin gibi iade oluşturdum yarın iade edeceğim çünkü bunla uğraşılmaz trendyol farklı değişik birşey satıyor sanırım . 5 bine klavye önerir misiniz bilindik marka SteelSeries Razer gibi.
Uğur Asil dedi: Bilmiyorum hocam hiç. Tuş geldi bende güncellemeyi yapınca istersen uygulama içi fotoğraf at yardımcı olmaya çalışayım. Ben dermoshark K8 aldım. Genişletmek için tıkla... Hocam vallahi bende sizin gibi iade oluşturdum yarın iade edeceğim çünkü bunla uğraşılmaz trendyol farklı değişik birşey satıyor sanırım . 5 bine klavye önerir misiniz bilindik marka SteelSeries Razer gibi.
Uğur Asil Decapat Katılım 15 Temmuz 2023 Mesajlar 120 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2024 #14 Hocam bende çok anlamıyorum. Darmoshark K8 sipariş ettim. Teknoloji şans işi bilindik marka idi ama sorun çıktı mesela. VGN X68 falan bakabilirsin.
Hocam bende çok anlamıyorum. Darmoshark K8 sipariş ettim. Teknoloji şans işi bilindik marka idi ama sorun çıktı mesela. VGN X68 falan bakabilirsin.
E Entromialpemp Centipat Katılım 20 Haziran 2023 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2024 #15 Uğur Asil dedi: Hocam bende çok anlamıyorum. Darmoshark K8 sipariş ettim. Teknoloji şans işi bilindik marka idi ama sorun çıktı mesela. VGN X68 falan bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam ilginiz için sağ olun iyi günler. Uğur Asil dedi: Hocam bende çok anlamıyorum. Darmoshark K8 sipariş ettim. Teknoloji şans işi bilindik marka idi ama sorun çıktı mesela. VGN X68 falan bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam tekrardan rahatsız ediyorum ama bunu iade edip Amazon'dan aynı klavyeyi alsam bir sıkıntı çıkar mı Trendyol'da 3500 Amazon'da 4800. Son düzenleme: 30 Ağustos 2024
Uğur Asil dedi: Hocam bende çok anlamıyorum. Darmoshark K8 sipariş ettim. Teknoloji şans işi bilindik marka idi ama sorun çıktı mesela. VGN X68 falan bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam ilginiz için sağ olun iyi günler. Uğur Asil dedi: Hocam bende çok anlamıyorum. Darmoshark K8 sipariş ettim. Teknoloji şans işi bilindik marka idi ama sorun çıktı mesela. VGN X68 falan bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam tekrardan rahatsız ediyorum ama bunu iade edip Amazon'dan aynı klavyeyi alsam bir sıkıntı çıkar mı Trendyol'da 3500 Amazon'da 4800.
rybton Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 199 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2024 #16 Entromialpemp dedi: Tamam hocam ilginiz için sağ olun iyi günler. Hocam tekrardan rahatsız ediyorum ama bunu iade edip Amazon'dan aynı klavyeyi alsam bir sıkıntı çıkar mı Trendyol'da 3500 Amazon'da 4800. Genişletmek için tıkla... Kral genel olarak sıkıntıları var yurtdışındada bir daha olacak bir şey değil ama yine şansını deneyebilirsin.
Entromialpemp dedi: Tamam hocam ilginiz için sağ olun iyi günler. Hocam tekrardan rahatsız ediyorum ama bunu iade edip Amazon'dan aynı klavyeyi alsam bir sıkıntı çıkar mı Trendyol'da 3500 Amazon'da 4800. Genişletmek için tıkla... Kral genel olarak sıkıntıları var yurtdışındada bir daha olacak bir şey değil ama yine şansını deneyebilirsin.
E Entromialpemp Centipat Katılım 20 Haziran 2023 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2024 #17 rybton dedi: Kral genel olarak sıkıntıları var yurtdışındada bir daha olacak bir şey değil ama yine şansını deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Wireless olmayan modelini nereden bulabilirim? onda bir sıkıntı cıkarmı Uğur Asil dedi: Hocam bende çok anlamıyorum. Darmoshark K8 sipariş ettim. Teknoloji şans işi bilindik marka idi ama sorun çıktı mesela. VGN X68 falan bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam ben bu klavyeyi iade ettim de hala kargo aşamasında diyor gebzede kabul edilir değil mi? Son düzenleme: 5 Eylül 2024
rybton dedi: Kral genel olarak sıkıntıları var yurtdışındada bir daha olacak bir şey değil ama yine şansını deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Wireless olmayan modelini nereden bulabilirim? onda bir sıkıntı cıkarmı Uğur Asil dedi: Hocam bende çok anlamıyorum. Darmoshark K8 sipariş ettim. Teknoloji şans işi bilindik marka idi ama sorun çıktı mesela. VGN X68 falan bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam ben bu klavyeyi iade ettim de hala kargo aşamasında diyor gebzede kabul edilir değil mi?
Uğur Asil Decapat Katılım 15 Temmuz 2023 Mesajlar 120 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2024 #18 Entromialpemp dedi: Wireless olmayan modelini nereden bulabilirim? onda bir sıkıntı cıkarmı Hocam ben bu klavyeyi iade ettim de hala kargo aşamasında diyor gebzede kabul edilir değil mi? Genişletmek için tıkla... Hocam benim iadem trendyola ulaştığı gün kabul edildi
Entromialpemp dedi: Wireless olmayan modelini nereden bulabilirim? onda bir sıkıntı cıkarmı Hocam ben bu klavyeyi iade ettim de hala kargo aşamasında diyor gebzede kabul edilir değil mi? Genişletmek için tıkla... Hocam benim iadem trendyola ulaştığı gün kabul edildi