Apex Pro Mini klavyede Rapid trigger nedir?

Bu linkte "tip: Available keyboard" yazısının altında SteelSeries denmiş. O yüzden emin olamadım.

Teşekkür ederim. Karar veremedim açıkçası dediğiniz üzere mekanik switchler çabuk bozulmuyormuş ve ara sıra takıla kalma problemini de saymazsak kablolu şekilde 2500e alsam mı yoksa ATK68'in stoğunu mu beklesem emin olamadım.

Maalesef bu tamamen bug yazılımsal hata mı yoksa donanımsal mı bilmiyor ama şansa bağlı bazılarında 0.1mm sorunsuz çalışırken bazılarında aynı şekilde spam yapıyor ama gördüğüm çoğunluk spam yapıyor diyordu 0.1mm için %60 - %40 şans yani.

W, A, S, D ye Rapid trigger atadım ve minik dokunma ile birlikte 6-7 kere o tuşu spamlıyor. Rapid trigger böyle bir şey mi? Yani yazı yazarken test ediyorum tuşa yazma seviyesine kadar basıyorum ve 1 kere yazması gerekirken 5'ten fazla yazıyor ama normal basarsam sorun olmuyor.
Klavye: Apex Pro mini.

Kablosuzunu kullanıyorum annemin arkadası tırnak içerisinde bilgili diye annem ona yonlendirdi buldum vs adam yurt dısı ucuz oradan alalım dedi 230 euro dedim Amazon'dan gösterdi ben yok sahtedir diyene kadar almıs sonra iade edip yurt dısından almıs biri bozuk biri sendeki sorun büyük ihtimalle arkadasın bu bilgili adamın yaptıgı hatayı yaptı ya da cenabet.

Kablosuzunu kullanıyorum annemin arkadası tırnak içerisinde bilgili diye annem ona yonlendirdi buldum vs adam yurt dısı ucuz oradan alalım dedi 230 euro dedim Amazon'dan gösterdi ben yok sahtedir diyene kadar almıs sonra iade edip yurt dısından almıs biri bozuk biri sendeki sorun büyük ihtimalle arkadasın bu bilgili adamın yaptıgı hatayı yaptı ya da cenabet.

Hocam dediğinizden pek bir şey anlayamadım zaten geri verdim klavyeyi polar 65 aldım.

Ben de 0.1'de Rapid trigger aktif şekilde kullanıyorum, bahsettiğin problem klavyeyi ilk aldığımda bende de vardı, 0.1'e çektiğimde klavyede hiçbir tuşa basamıyordum kendi kendine bazı tuşlara basıyordu. SteelSeries GG'de critical Firmware Update'i yapmaktan çekinen biriyim normalde gül gibi çalışan Aerox 3 faremi son Firmware Update'le bozdukları için ancak bunun Prism'le alakalı bir Update olduğunu ve klavyenin bazı zamanlarda ışıklarının falan sönüp geri yandığını falan fark ettikten sonra düzelmesi için yaptım, yanında ek olarak bu 0.1'de tuşlara basmama sorunu vesaire de düzeldi, ayrıca 0.1'e alışırsan FPS ya da shooter oyunlarında sadece hissedilir değil gözle görülür şekilde avantaj kazanıyorsun.

Ben de 0.1'de Rapid trigger aktif şekilde kullanıyorum, bahsettiğin problem klavyeyi ilk aldığımda bende de vardı, 0.1'e çektiğimde klavyede hiçbir tuşa basamıyordum kendi kendine bazı tuşlara basıyordu. SteelSeries GG'de critical Firmware Update'i yapmaktan çekinen biriyim normalde gül gibi çalışan Aerox 3 faremi son Firmware Update'le bozdukları için ancak bunun Prism'le alakalı bir Update olduğunu ve klavyenin bazı zamanlarda ışıklarının falan sönüp geri yandığını falan fark ettikten sonra düzelmesi için yaptım, yanında ek olarak bu 0.1'de tuşlara basmama sorunu vesaire de düzeldi, ayrıca 0.1'e alışırsan FPS ya da shooter oyunlarında sadece hissedilir değil gözle görülür şekilde avantaj kazanıyorsun.

Bu iş şans işi bende aldığımda güncelleme ile düzelir dedim neredeyse 1 sene oldu ve yaklaşık 5-6 critical Update yapmışımdır aldığımda yine bu şekilde ve güncelleme yaptığımdada hep bu şekil kalmaya devam etti hatta klavyeye tekrar kalibre etme seçeneği eklemişler onu bile 5-6 defa yaptım yine de 0.1mm çalışmıyor en son tum tuşları söküp kürdan gibi bir şey ile sonuna kadar bastırıp kalibre etmeyi deneyeceğim yani kısacası şans işi ama şunu belirteyim SteelSeries gördüğüm en kötü yazılımlarından birine sahip programında kullanmadığım sonar-aim şeyleri boş boşuna bellek tüketmesi ve ses profili olarak eklenmesi ve her Firmware güncelleme sonrası RGB sıkıntıları yaşanması çok kötü özellikle Firmware sonrası SteelSeries kullanıcılarının hepsi RGB bozulduğunu iyi çalışmadıklarını söylüyor genel olarak.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı