Apex Pro mini nasıl şarj edilir?

Uğur Asil

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar selamlar, hayatımda ilk defa kablosuz bir ekipmana sahip oluyorum, cahilliigim için özür dilerim. Yeni bir Apex Pro mini klavye aldım. İçinden iki tane aparat çıktı. Type C'li olanı taktım direk bağlandım. Ama diğer aparat ne için hiçbir fikrim yok. Bir de bunu nasıl şarj edeceğim? Kullanan veya bilen arkadaşlar varsa yardımcı olurlarsa sevinirim. Görselleri yukleyemedim.

Arkadaşlar selamlar, hayatımda ilk defa kablosuz bir ekipmana sahip oluyorum, cahilliigim için özür dilerim. Yeni bir Apex Pro mini klavye aldım. İçinden iki tane aparat çıktı. Type-C'li olanı taktım direk bağlandım. Ama diğer aparat ne için hiçbir fikrim yok. Bir de bunu nasıl şarj edeceğim? Kullanan veya bilen arkadaşlar varsa yardımcı olurlarsa sevinirim. Görselleri yukleyemedim.

Evet normal şarj olur da içinden çıkan aparat dediğiniz ne kilit olabilir. Kablo bağladığınızda çıkmaması için.

Adaptör ile şarj etmek zararlı olmalıydı.
HOcam cihazlar zaten genelde ihtiyaçları olduğu kadarını alıyorlar. Hızlı şarj adaptörleri bile eğer taktığınız cihaz hızlı şarj desteklemiyorsa normal şarj aletlerinden farksız çalışıyorlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı