Apex Pro mini nasıl şarj edilir?

Ekran görüntüsü fikrini veren arkadaşım saol.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2024-08-20-15-52-52-219_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2024-08-20-15-52-52-219_com.miui.gallery.jpg
    31,4 KB · Görüntüleme: 38
  • Screenshot_2024-08-20-15-52-47-774_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2024-08-20-15-52-47-774_com.miui.gallery.jpg
    54,5 KB · Görüntüleme: 45
Ekran görüntüsü fikrini veren arkadaşım saol.
Hocam PC üzerindeki kablosuz alıcı. DOğru bağlamışsınız ama direkt arkada ana karta bağlamanız çok daha sağlıklı olur.

Diğer aparat da uzatma aparatı. Kutudan çıkan kablonun bir ucunu bilgisayara diğer ucunu da bu ürün kutusu üzerindeki şeye bağlıyorsunuz. Sonrasında USB alıcınızı da taktığınızda alıcıyı masanızda dilediğiniz yere konumlandırabiliyorsunuz. Mesela kasanız biraz erişilemeyecek bir yerde, falan diyelim. Bu uzatma sayesinde hem daha sağlıklı bir bağlantı kuruyorsunuz hem de alıcının konumunu masanızda dilediğiniz gibi yapıyorsunuz. Dİlerseniz o aparatı çıkarıp direkt kabloyu klavyenize takarak şarj da edebilirsiniz.

Hocam PC üzerindeki kablosuz alıcı. DOğru bağlamışsınız ama direkt arkada ana karta bağlamanız çok daha sağlıklı olur.

Diğer aparat da uzatma aparatı. Kutudan çıkan kablonun bir ucunu bilgisayara diğer ucunu da bu ürün kutusu üzerindeki şeye bağlıyorsunuz. Sonrasında USB alıcınızı da taktığınızda alıcıyı masanızda dilediğiniz yere konumlandırabiliyorsunuz. Mesela kasanız biraz erişilemeyecek bir yerde, falan diyelim. Bu uzatma sayesinde hem daha sağlıklı bir bağlantı kuruyorsunuz hem de alıcının konumunu masanızda dilediğiniz gibi yapıyorsunuz. Dİlerseniz o aparatı çıkarıp direkt kabloyu klavyenize takarak şarj da edebilirsiniz.
Hocam çok saolun kasam çok yakın klavye kullandığım alana o zaman ona gerek yok şimdilik.

Yanlış bağlamışsınız.

2. fotoğraftaki adaptör 1. fotoğraftakiyle aynı mı?
Aynısı değil kardeşim.

@KafadanKontak hocam dediklerinizi yaptım bağlantı sağladım çok saolun. Tek sorunum şu an şarj bildirim yuzde 5 diye bildirim geliyor ama uygulamada yüzde 55 gözüküyor. Bir de steelseries tuşuna basınca diğer tuşlar islemiyor mesela f4 veya ses acma kapama.

Su an moralim bozuldu arkadaşlar şarja taktım yüzde 60 gözüküyor şarj oluyor. Ama bir türlü steel tuşuna basıp f tuşlarını ve ses açma kapama vb. tuşlarını kullanamadım.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı