Dün akşam bıçak ve ak skinimi satacaktım, DMarket.com'da ilana koydum. İlana koyduktan hemen sonra takas teklifi geldiği için DMarket'in botudur diye düşündüm, trade gönderenin ismi de DMarketBOT#7435 gibi bir nicknamei vardı. Hesabı inceledim, 2017 tarihli ve içerisinde falchion doppler da dahil birkaç bıçak vardı. Bunları da görünce dolandırıcı olmadığına, DMarket botu olduğuna ikna olup trade teklifini kabul ettim. Alacak olan arkadaşla Discord'dan konuşuyorduk, nasıl yaptığını bilmiyorum ama muhtemelen API Keyimi çaldı DMarket'in gönderdiği teklifi iptal edip kendisi adını değiştirip trade yolladı bana. Trade'i gönderen kişi aslında DMarket botu değil, oymuş. Hemen sonra arkadaş sesten çıkıp engelledi beni, o sıra anladım dolandırıldığımı. Huntsman Knife Ultraviolet ve AK Redline'ım gitti, arkadaşın hesabındakiler benim itemlerim şu an. Normalde daha dikkatli bakıp anlardım aslında ancak nasıl olduysa dalgınlığıma geldi. Tekrardan adını değiştirip isim değiştirme geçmişini sıfırlamış, envanterindeki diğer itemler de yüksek ihtimalle başkalarından çaldığı itemler. Geri alamayacağımı biliyorum, Steam Destek ve DMarket Support'la konuştum, bir şey yapamayacaklarını söylediler. Detaylı olarak yaşadıklarımı kanıtlarıyla beraber yazıp şikayet ettim profili, sonucu ne olur bilmiyorum.