API key yöntemiyle dolandırılmak

Trade yapmadan önce her zaman API key kontrol edilir sıfırlanmamışsa sıfırlanır ondan sonra Trade'e başlanır.

Tamamen aynı kişi tarafından 200 dolar dolandırıldım. Bu kişinin Discord ismi kandaza_wad çoğunlukla unlostun Discord sunucusundaki bıçaklı hesaplara yazıyor. Kendisi API key çalmıyor, DMarket elden ele satış sistemini bilmeyenleri dolandırıyor. DMarket elden ele satış sisteminde DMarket botu size trade atmaz, siz direkt alıcıya skini atarsınız. Bu arkadaş da size skinleri elden ele sisteminden sattırıp kendi botundan trade atıyor. Aynı şekilde beni dolandırdı ve Discord'dan engelledi, 50 kişiye hesabı şikayet ettirdim fakat hiçbir şey olmadı. Envanterine bakmadan duramıyorum, günde 1000$-a yakın scam yapıyor herif.

Kimseye trade linkinizi vermeyin. Bu şahıs mutlaka trade linkinizi istemiştir. Site üzerinden işlemi yapıyorsanız satacağınız kişinin trade linkinizle bir işi olmaz

Kanka vallahi okudum içim rahatlatadı benim de daha geçengün hatrı sayılır eşyalarım gitti ama senin daha pahalı itemlerin gitmiş yok abi rahatlayamıyorum koyuyor adama yaaa Steam keşke bir şey yapsa bu konuyla ilgili.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…